Dnia 2025-10-30 o godz. 14:53 ~s8 napisał(a): > nikt nie chce pomóc ładnych świecyjof wymalowywnąć?
A po co? Na bananie tylko potencjalne bankruty są spekulowane do góry by oddać rozochoconym. TLS jest papierem wartoścviowym bezpieczniejszym niż obligacje banków..firma bez kredytów i obligacji..
na wycenie CPS u ok. 1,1 mln w plecy ,więc powinno być coś w przedziale 1-2 mln netto. Licze że bliżej 2 bo ZK ci gną wyniki. Po 3 kw ponad 3 zł/akcja, na koniec roku coś 4,5 zł. W następnym roku biurowiec dołoży ok.50 gr kwartalnie jak wynajmą. Koniunktura na biurowce świetna bo nikt nie budowaqł od pandemii.
optymistycznie drogi Funie jesteś dobry w te wycenowe klocki jak bys mógł laskawie jeszcze przeanalizowac spółki typu delko mostal płock no i z konekta troche łostatnoi zaczołem brac grzbieta kupca i obstrzelić wyniki za 3 i 4 kwartał z góry dzięki.
Dnia 2025-11-03 o godz. 16:33 ~s8 napisał(a): > optymistycznie drogi Funie jesteś dobry w te wycenowe klocki jak bys mógł laskawie jeszcze przeanalizowac spółki typu delko mostal płock no i z konekta troche łostatnoi zaczołem brac grzbieta kupca i obstrzelić wyniki za 3 i 4 kwartał z góry dzięki.
Dnia 2025-11-04 o godz. 12:20 ~s8 napisał(a): > niema za co myślałem że to twoje hobby i to lubisz ale widocznie sie obmylułem.
Ledwo ogarniam spółki których obligacje czy akcje mam w portfelu. Swiat jest zbyt piękny a życie krótkie ,by marnować czas na wgapianie się w tabelki..:) Z Twoich spółek wrzuciłem delko do portfela ,bo brakowało mi spółki dywidendowej płacącej zimą i cena była super 1/2 wk.