• Dokupują dokupują Autor: ~Majkel [31.0.72.*]
    Patrzę na wykres i mam wrażenie, że tu się coś grubo kisi. Wolumen zaczyna coraz mocniej mrugać, jakby gruby kapitał po cichu skupował pod radarami. Kurs trzymany w boczniaku, ale to wygląda bardziej jak akumulacja przed odpaleniem, a nie przypadek.
    Fundamenty? Rynek aż huczy, że projekty i kontrakty mogą zrobić tu turbo paliwo. Jak przyjdzie info, to nie będzie komu sprzedawać, bo wszyscy będą łapać się za głowę, czemu nie ładowali wcześniej.
    Ja tu widzę scenariusz: najpierw niedowierzanie, potem FOMO, a na końcu “dlaczego nie wziąłem więcej?”
    Oczywiście każdy gra po swojemu, ale klimat jest taki, że niedźwiedzie mogą dostać bolesne przypalenie futra.
    Polimex może być czarnym koniem sezonu. Trzymam popcorn i czekam na zielone świece!
  • Re: Dokupują dokupują Autor: ~trader7 [46.222.165.*]
    Po cichutku ...po cichutku ....
    zbierają ..... ciekawe dla kogo ?
  • Re: Dokupują dokupują Autor: ~Xin_Zhao [31.61.242.*]
    O ile wczoraj bym powiedział że dokupują po tych obrotach 1kk w minutę to dziś cisza. Według mnie właśnie pod akumulację w arkuszu(żeby wystawili więcej i więcej można było skupić) zobaczymy co dni przyniosą, zostały 3 tygodnie...
  • Re: Dokupują dokupują Autor: ~Vlad [31.178.131.*]
    ostatnie (tegoroczne) swingi wzrostowe trwały do 4-8 tyg.
    zakładając dołek z tego tyg. na ok 5,8 możliwe, że mamy dobry pkt, starty. Średnie wzrosty to ok +80%
  • Re: Dokupują dokupują Autor: ~Mawier [91.232.195.*]
    https://www.wnp.pl/budownictwo/w-polskiej-budowlance-rosna-apetyty-na-kontrakty-w-niemczech-na-radarze-dwa-sektory,999593.html
[x]
POLIMEXMS -4,65% 7,59 2025-12-12 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.