Musiałeś mieć dosyć niską dozę pewności, że uda się odkupić akcje w okolicy 2,20pln, skoro sprzedałeś wyłącznie 10%. Lub zakładałeś, że jednak cena dotrze lub przebije 3pln, zanim nastąpi korekta i wyższe zlecenia sell nie zostały obsłużone.
Mało się znasz na gridowaniu pozycji i tego jak przy mojej średniej mam ustawione TP. Mam bardzo duży pakiet akcji i ten mały ruch powoduje już darmowe kilka tys dodatkowych akcji do pakietu, które sobie weszly. Wszystko rozrysowałem dawno temu i Wg tego działam.
Skąd wiesz co mam, co robię z akcjami, czy nadsl je mam, czy nie sprzedałem a teraz odkupuje. To że nie faflam o tym jak ty nie świadczy o tym czy zarabiam czy nie. Traderze
Nic o tobie nie świadczy. Ja się podzieliłem swoim zagraniem jako dziennik. I nie jestem traderem, aktywnie zarządzam pozycją gdy osiągnęła dla mnie satysfakcjonujący poziom.
Dnia 2025-10-30 o godz. 11:02 ~Pablo1 napisał(a): > Inaczej być nie może mój scenariusz się sprawdza 2.2 już mamy pisałem o tym wcześniej . Może zahaczy o 1.75 zobaczymy
Jeśli premiera faktycznie w październiku 2026 to oczywiście ze cena spadnie. Przez rok można zarabiać na innych walorach a nie kitrać tu akcje + optymalizacja podatkowa pod koniec roku.
Masz rację dokładnie tak. W koncu jakiś głos rozsądku. Wystarczy na potwierdzenie wziąć wykres OML albo innej spółki tworzącej gry i zobaczyć jaka była korelacja w czasu i ceny. Mamy równo rok żeby spokojnie moc kupić na premierę. Dzięki car
Taaaaa. Przed GR2 najniższa cena była pod koniec czerwca 2022r. W maju 2023r. było już 4,30. W tym roku również najniższa cena była pod koniec 2025r. Twoja zalożenia, to idealna recepta na powieszenie na haku.