• Partnering info Autor: ~agentoAI [77.111.246.*]
    Partnering to przy 2-3 zł za akcje a nie po 7. Nikt nie będzie przepłacać za fanaberie MS, który w przeszłości robił inwestorów w wuja: czyt. Barlinek
  • Re: Partnering info Autor: ~Grek [103.94.215.*]
    Jak będzie po Tyle to w sumie dobrze , dokupi się jeszcze taniej
  • Re: Partnering info Autor: ~As [46.112.228.*]
    Tu przy 16 mln akcji cena była 80 zł.
    Teraz po emisji będzie 28 mln akcji.
    Czy cena 30 zł kogoś zadowoli a szczególnie fundusze które kupowały między 30 a 80 zł ?
    Objęli emisję 4 mln akcji po 9 zł Teraz kolejne 8 mln akcji pewnie po 10 zł bo Tyle potrzebują kasy co wynika z raportu (105 mln zł) a chyba 25 mln jeszcze mają.
    Nie słyszałem aby emisja miała by być za akcję niżej jak ostatnio , poza tym potrzebują 80 mln zł tak przynajmniej ja to odczytuję. Jak pójdzie dobrze to w III fazie partnering powinien być za znacznie lepszą kasę. Ale jak widać nie ma graczy chcących wejść w tym momencie w partnering co świadczy, że sukces nie jest pewny. Nawet nie wiemy jak statystycznie to wygląda.
    Czy ta emisja będzie ostatnia ale chyba powinni potwierdzić do czerwca opłacalność .
  • Re: Partnering info Autor: ~Pszczelasz [94.240.0.*]
    Kto sprzedaję w takim razie i co jest tego powodem?
  • 2 zł możliwe ? Autor: ~agentoAI [77.111.246.*]
    już wychodzą bo rozliczają straty podatkowe. nie chcą sypać w grudniu po 3 zł kiedy mogą to pogonić teraz po 5zł+.

Nie zdziwi mnie 3 czy 2 zł za 2 tygodnie. Zwieracze puszczają bo
  • Re: 2 zł możliwe ? Autor: ~Aaa [85.221.132.*]
    wg mnie pójdzie niżej, na chwilę i ostro w górę ale dziwię się, że taka cisza na forum, podobno pieniądze lubią ciszę
  • Re: 2 zł możliwe ? Autor: ~Ubrany [37.31.26.*]
    Cisza bo tu nie ma spekuly tylko fundusze sobie pogrywają
  • Re: 2 zł możliwe ? Autor: ~Jsn [178.42.192.*]
    Fundusze ja i ty.
[x]
MOLECURE -9,38% 5,89 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.