Trzeba było kupować jak było tanio a nie teraz histeryzować i pisać głupoty , do połowy przyszłeho roku będzie prawdopodobnie rejestracja pierwszego leku i pewnie 200 zł . Lecimy na ATH
Taki nie za mądry jesteś. Trudno. Każdy ma swoją pulę genów. Nie masz pojęcia po ile kupowałem. Pisałem o opóźnieniu i kursie latającym od dwóch lat w granicach 90-110.
Nie za mądry jesteś skoro nie śledzisz harminogramu spółki e którą inwestujesz zeby nie powiedziec bardziej dosadnie , nowe przepisy sanitarne w Polsce spowodowały opoźnienie w harminogramie o ok 6 miesiecy , w listopadzie spodziewają sie inspekcji sanitarnej i temat ma być zamknoetu , do konca roku odopwiedz do EMA ma być gotowa a do konca pierwszego polrocza oczskiwana jest ostateczna odpowiedz od EMA , pierwotnoe oczekiwali do kknca tego roku . Jezeli wysilisz umysł i przeprowadzisz skomplikowaną operację matematyczną 18-12 to dostaniesz wynik 6 , czyli 6 miesiecy opoznienia . Rozmawiaj , pisz , zadawaj pytania , nie poddawaj sie , zawsze jest szansa ze staniesz sie mądrzejszy . Za dlugi siedzę na gieldzie zeby nie wiedziex ze nie masz ak ji tylko jestes trollem ktory uaktywnia sie krytycznymi wpisami w momencie gdy naplywają pozytywne informacje i kurs rosnie .
Śmiechłem. Przyznam. Bardzo zgrabna konstrukcja choć wnioskowanie marne.
Naprawdę chciałbym, żeby to już było tam gdzie oczekujemy.
Trzymam od dwóch lat ponad 3k akcji. Jestem „do przodu” i to nieźle ale potencjał jest mocno zmrożony. Tyle.
Opóźnienia w biotechnologi..? I to cię dziwi? A co w tym dziwnego? Pokaż mi jedną spółkę z branży która nie ma opóźnień? Przecież to jest normą w tej branży i ktoś kto inwestując zakłada terminowość jest po prostu naiwny...na Synektiku wszyscy którzy kupowali 2018 -2020 pod kardioznacznik marzyli o umowie partneringowej do 2023r i kursie 100-150 zł, tymczasem mamy prawie 2026 a kardioznacznik dopiero rozpocznie 3 faze w USA a do partneringu też pewnie jeszcze min rok...tylko kurs przekroczył kilkukrotnie oczekiwania,bo niedługo będzie atakował 300...
Są zniechęceni brakiem odzewu kursu na rekomendacje. Inni obawiają się rekomendacji jako pisanych na zamówienie. Zobacz, jak trafne są statystki rekomendacji. Marnie to zazwyczaj wygląda w Polsce. Ale może kiedyś... w 2026 r , te 130zl zostanie osiągnięte
Czemu miałoby puścić, skoro zaraz koniec audytu, zgłoszenie dokumentów do EMA pierwszego leku oraz postęp w zamierzonych celach? Do 17 grudnia także ma być przez urząd przeprocesowany wniosek o udzielenie decyzji środowiskowej. Zwrotka na pewne tematy się powinna pojawić lada moment.
Rekomendacje mbank to Wśród największych spółek, które mogą zachowywać się lepiej niż rynek w 2026 r. (tzw. mPicks) eksperci BM mBanku wskazali: Alior Bank, CD Projekt, Dino, InPost, KGHM, Kruka, LPP, PKO BP, Raiffeisena oraz Żabkę.
W gronie średnich i mniejszych emitentów: Amikę, Bioceltix, Captor Therapeutics, CyberFolks, Cyfrowy Polsat, Huuge, Mo-BRUK, Neukę, Newag i Rainbow Tours.