• Zapraszam do lektury... Autor: ~Quest [194.0.181.*]
    NC Focus:
    https://biznes.pap.pl/wiadomosci/firmy/dom-maklerski-inc-biuletyn-kwartalny-nc-focus-w-ramach-programu-wsparcia-pokrycia

pozdrawiam
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Morświn [5.173.146.*]
    No tu powinno być naprawdę ostro do góry w okolicach wyników za QIII i później za cały 2025r. Jeśli wejdzie spekuła, bądź średnioterminowy inwestor to 1zł będzie w zasięgu w najbliższe pół roku.
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Hary [31.94.32.*]
    Ja myślę ,że właśnie te wyniki to będzie ogólne rozczarowanie będzie podobna sytuacja jak na XTB dlatego jest wyprzedaż akcji a nie zakupy radzę uważać bo podobna sytuacja była na XTB teraz płacz i zgrzytanie zębów tu może wrócić nawet na 14 groszy nie ma za dużo chętnych na zakup tych akcji
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Hary [31.94.32.*]
    Radzę sprzedawać jest chłopczyk zabumblował się w tą spólkę, teraz pilnuje i podciąga kursik byście się ustawiali na zakupy , pomalutku wam oddaje wykorzystajcie ten czas zrewidujcie pozycje spółki na rynku , słabe działania brak mocy produkcyjnych = słlabe wyniki .
  • Zapraszam do lektury... Autor: ~rg [31.0.42.*]
    To sprzedawaj . Na co czekasz jak są chętni to masz okazję a jak masz wątpliwości odnośnie mocy produkcyjnych to możesz pytania skierować do zarządu i bezpośrednio zamienić słowo bo już 15.12.2025 będzie czat z zarządem na temat wyników i planów na nadchodzący czas. Co do transakcji to zarówno ktoś sprzedaje jak i kupuje trzeba by prześledzić zlecenia czy aby na pewno bilans jest ujemny a nie dodatni. Tak czy siak ważne że są większe obroty bo to zachęca do inwestycji a nie odwrotnie.
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Exc [37.225.93.*]
    To porada inwestycyjna Hary? Na taką wygląda, jak tak to podpisz się nasz analityku bo inaczej łamiesz MAR art 12.
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Uuu [46.134.72.*]
    Pan prezes mocny w gębie. Na portalach o patriotyzmie gospodarczym etc. A wyniku za III kw nie dowiezie, bo będzie musiał większy podatek dochodowy zapłacić, takie są moje przypuszczenia XD
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~On [212.105.131.*]
    Tak bo ty już wiesz , a podatek wyższy to dopiero w projekcie ustawy jest ujadaczu
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Uuu [46.134.72.*]
    Od zysku płaci się podatek dochodowy, im większy zysk tym większy podatek. Im firma cwańsza tym lepiej zarządza finansami żeby tego zysku nie było
  • Zapraszam do lektury... Autor: ~rg [31.0.38.*]
    Można też inwestować co będzie miało miejsce bo dokumentacja na ukończeniu i niebawem będzie ruszać budowa nowej hali to i podatki będą szły w koszty a żeby inwestować muszą być zyski bo inaczej się nie da bo nawet kredytu by nie dali a w naszym przypadku ( Excellence )inwestycja z własnych środków więc budowa wartości firmy bez zadłużania się .
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Hary [31.94.36.*]
    Tak czytałem wasze wypociny i tak się zastanawiam czy wy rozumiecie ten biznes i czy znacie konkrecje excellence czy właśnie ta firma ma jakąś przewagę nad konkurencją? czy wy sami próbowaliście produktów ? :)) czy ludzie chętnie sięgają po np. te właśnie soki? czy wy tu widzicie jakieś innowacyjne działania , czy łatwo taki biznes poprowadzić założyć podobny ? jaka jest skala , czy produkty są znane wam jako inwestorom ? czy mogą podnieść ceny bez utraty klienta ? Ja tu po prostu nie widzę nic ciekawego a wskaźniki nic nie mają do tych zagadnień tu tylko i wyłącznie spekulacja a 30 gr za 180 000 000 akcji to szczyt marzeń , mogę wam pokazać spółkę gdzie wskaźniki tragedia a spółka chodzi po 300% o co tu chodzi sami się zastanówcie :))
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Exc [37.225.91.*]
    Czytałeś raport za 2 q ? Nie widzisz tu nic ale któryś dzień marnujesz tutaj czas na pisanie postów ? Po co ?
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Quest [31.62.28.*]
    Coś ci Hary po mojemu chyba akcji brakuje. Powiem Ci tak może i chłopaki uczą się biznesu, ale nieźle im to zaczyna wychodzić a na tle sektora to nawet lepiej. Ja mam czas i ciekawy jestem tego co ty będzie. Jak ci tak słabo to wygląda to nie czekaj na ten swój stop tylko trachnij w lewo bo masz wyżej i po kłopocie (nie jest to porada inwestycyjna).
    Pozdrawiam.
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Hmm [83.27.60.*]
    Po co wy mu w ogóle odpowiadacie, przecież widać ze on ma tylko jedno zadanie i nie odpowiada na argumenty. Spolka bez długów, inwestuje w nowa hale i nowoczesne maszyny, wprowadza nowe produkty po dobrej decyzji z przejęciem laboratorium, kampanie influencersie, no ogólnie sporo dobrego sie dzieje łącznie z poprawa wyników, A co dalej to czas pokaze.
  • Re: Zapraszam do lektury... Autor: ~Quest [31.62.28.*]
    Ładnie ktoś podjada papier, jak nie teraz instytucjonalni to kiedy?....
[x]
EXCELLENC 5,17% 0,30 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.