Ta informacja jest już znana od maja, została zatwierdzona uchwałą w czerwcu, teraz stała się już formalnie wpisana w Statut Spółki. To zawsze trochę trwa, ale trolle będą obśmiewać, bo to najbardziej niewygodny dla nich temat, że to "szwalnia" (chociaż ma super zakład badawczy opracowujący nowe materiały, także plastiki i wyroby kauczukowe), że to wszystko miało już być w maju, itd. Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni...
Grzaliście ten temat jak nie wiem co wieszczyliście mega wzrosty pod to i nic z tego nie wyszło to może warto było by się ugryźć w język i poczekać aż faktycznie coś z tego będzie bo wyglada to jak ostatnio zwykłe naganianie. Do tego banda nowych nicków na forum, chociaż po tych spadkach to akurat mogli się pojawić nowi inwestorzy.
Najbardziej grzał temat xD/Ciekawy. Praktycznie codziennie o tym pisał. Mało kto naganiał, tylko podawał oficjalne informacje. Z drugiej strony było zero kontrargumentów. Czy ktoś z trolli napisał, dlaczego zarząd podjął taką decyzję? Chcesz merytorycznie, to słucham...
ale właśnie nikt tego nie wie tylko sprówacie się z jakimiś domysłami i bajkami i po co to ?? Wyglada to jak zwykłe naganianie. Przecież nikt nie wie co z tego będzie... A może nic nie będzie bo się rynek zmieni, badania nie wyjdą nie wiadomo. Co merytorycznego masz do powiedzenia oprócz tego że 1000 razy skopiowałeś ten tekst i stworzyłeś nowy post.
Zanim zacząłbym obśmiewywać tym trollowym, paskudnym rechotem, sprawdziłbym dokładnie co można produkować w ramach tego PKD 30.31.Z i 30.32.Z. Ale tu przecież chodzi tylko o ten pusty, paskudny rechot i o nic więcej.
Pamiętam, co pisałem. I kluczowe jest tu słowo "będą". Nie w maju, nie w czerwcu, nie wiem kiedy. Nazwalem to wtedy "śpiewem przyszłości", z tym, że ja potrafię czekać. Chyba nawet gołąb by to zrozumiał. I to nie muszą być kompletne drony, ani kompletne statki powietrzne, ani kompletne statki kosmiczne, ani kompletne wozy bojowe. Wystarczy, że to będą ELEMENTY do nich, a Lubawa ma w swoim portofio przeróżne materiały, jak choćby powłoki maskujące, antyradarowe, wkłady balistyczne, itp. A teraz poprzewracaj wszystko, nasr..., odleć, ale niestety dla prawie wszystkich tutaj wrócisz. CODZIENNIE.
Czyli jednak. Masz cytat:
... a spółka, która będzie produkowała drony przyszła do mnie :-) Już chyba wiadomo, co tu się szykuje - wystarczy połączyć kropki!
Jak zwykle wybiórczo podchodzisz do swoich wypocin. Bardzo się miotasz w swoich wywodach. Przykro się to czyta, ale ty nie masz wyboru, ty tak musisz.
Ja niczego nie muszę, w przeciwieństwie do Ciebie. Ten codzienny dyżur daje dużo do myślenia... Okropna robota, chociaż Ty chyba lubisz. Wybiórczo, to wybrałeś cytat.
Co to znaczy codzienny dyżur? Już któryś raz tak piszecie. Chyba nie chcesz powiedzieć, że każą wam dyżurować na forum. Serio, płacą też za to? Bo o tym też co jakiś czas wspominacie.
Kolejny cytat ze wspomnianego artykułu (blogspot naspokojnewody): "(...) rasowy narcyz ma fenomenalną łatwość kłamania, nakłamie ci bez zająknięcia, bez zmieszania, bezczelnie, ze swadą, pewnością siebie, na luzie i z przekonaniem, nawet z ręką na sercu patrząc w ci głęboko w oczy. (...)"
Ale łączysz kropki, o boziu o boziu xD Ty jesteś taki łączyciel nad łączyciele xD
A tak serio to jesteś tym gołębiem, którego tutaj przytaczasz xD Do czasu mnie bawiłeś, teraz mi smutno i żal mi cię.