• przebije 100 ? Autor: ~tgg [189.1.171.*]
    j,w
  • Re: przebije 100 ? Autor: ~Kris [46.174.3.*]
    Będzie jutro lub we Środę podwójne dno na 140. A ty drobny trzymaj akcje 5 lub więcej lat ,a gruby dostanie przed ssmą sprzedażą Bactera i to jeszcze z takim dyskontem.Zawsze drobny będzie traktowany jak bydło. Bo z bydłem się nie dyskutuje,bydła się nie szanuje bydło się tylko doi!
  • Re: przebije 100 ? Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.42.*]
    Cos duzo tu troli i zdenerwowanych „akcjonariuszy”.

Spadek ceny odzwierciedla dodatkowa emisje (kapitalizacja z grubsza taka sama jak w piatek przy dodatkowej ilosci akcji), tymczasem dodatkowa kasa wplynie do spółki.

Myslcie zatem, czy spadek na takim poziomie jest zasadny…
  • Re: przebije 100 ? Autor: technik-at [77.65.22.*]
    a kto wie co będzie za pół roku albo rok?
    Jak przyjdzie panika na giełdach zapowiada przez wielu speców od pół roku to będzie i 60
  • Re: przebije 100 ? Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.42.*]
    kto wie, co będzie za pół roku lub rok ?

moze sprzedadzą Bactera za 5 mld dolarów ? Jak ja lubie troli bankierów - "techników"...

• Re: przebije 100 ? Autor: technik-at [85.221.146.*]
    Mój post to nie naganianie raczej takie trolowanie trolla bo tak naprawdę kto jest w stanie przewidzieć w tym dość wojennym otoczeniu co będzie za pół roku i za rok? Jak coś walnie blisko nas nie daj Boże to wszystko poleci 80% w dół, to jedynie miał mój post zasugerować. Tutaj Dzisiaj pisałem że wsparcie jest od 145 do 147 i należy ładować pod odbicie. Niestety później moje posty już nie wchodziły nie wiem czemu
[x]
SCPFL 6,00% 123,60 2026-06-01 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.