Dnia 2025-10-27 o godz. 12:24 ~daszek napisał(a): > Dnia 2025-10-27 o godz. 11:55 ~daszek napisał(a): > > Czytać uważnie.. ;) > > > > https://inwestycje.pl/informacje-gieldowe/komunikaty/?id=20251027_113105_0356984349.xml&source=espi > > Nie krępujcie się, wywalać, wywalać, bo za " chwilę" może być za późno, aby wywalić po tych " astronicznych cenach".. ;;))
Oj daszek daszek. Ale normalnie sztos że ohoho. A jak ta umowa na którą naganialiście z kolegą espi w zeszłym tygodniu ? Coś słabo wam poszło bo kurs powolutku się osowa w dół tak żeby cena rynkowa nowej emisji była po 1 zł albo niżej. Czemu spółce nie zależy na wysokim kursie akcji i np ktoś z zarzadu nie kupi małego pakietu ? A co ze sprzedażą gamingowej czesci spolki ? Nie ma chętnych ?
Dnia 2025-10-27 o godz. 13:58 ~Robek napisał(a): > To mi Nowy wyjątkowo zaimponowałeś,pytania zasadne,ale nikt Ci sensownie nie odpowie, włącznie z k.Daszkiem.
Robek czytaj dzisiejszy komunikat z uwagą. Mam odpowiadać Nowemu, czemu ESPI nagaiał na jakąś wyimaginowaną umowę, niech pyta gościa nie mnie, na jeden z postów ESPI odpowiedziałem, że też się cieszę z jego 10 zł, ale umowa jeszcze nie dopięta.. Rzeczywiście, naganiałem bez opamiętania.. ;) Czemu spółce nie zależy na wysokim kursie i ktoś z zarządu nie kupi małego pakietu- może Ty na to mu odpowiesz, być może siedzisz w głowie kogoś z zarządu.. ;) Z mojego nasłuchu wynika, że kilka osób z RN przytuliło małe pakieciki akcji zebrane z rynku. Zbycie części gaminowej przedsiembiorstwa, szczeniackie pytanie, wystarczy poczytać KH.. Gdyby Nowy miał cokolwiek doczynienia z biznesem, to tak szczeniackich pytań by nie zadawał.. Jego pytania w moją stronę, to zachowanie dzieciaka, który kupił licząc na szybki zarobek, podążając za ruchami Ragnara, a tu Zonk zaliczył stratę, na Fintech zawieszkę i gość jest na rozdrożu emocjonalnym.. Sam pisałeś, że z ciekawością analizujesz zachowania inwestorów w aspekcie psychologicznym, masz niezły "okaz" do analizy.. Pzdr
Kolego, jeśli Cię uraziłem,sorry.Moja wypowiedź była lekko sarkaztyczno-prowokacyjna.Bardziej czekałem na odzew Nowego.Caly czas jestem na pokładzie i coś tam skubie.Pozdrawiam.
Z twojego nasłuchu wynika wiele rzeczy które niezbyt przekładają sie na rzeczywistosc. Sam pisałeś w zeszłym tygodniu komentarze typu sztos i hoho w odniesieniu to rzekomych poczynań prezesa o których wychodzi na to że tylko ty wiesz. Teraz na dodatek z Twoich nasłuchów wynika że kilka członkow rady kupiło małe pakiecik akcji co jest informacją bardzo poufna i cenogenna więc jakim prawem masz do nich dostęp i publikujesz je na forum ? Informacja co do zakupu akcji jest wrecz intymna i raczej nikt się tym nie chwali tymbardziej członkowie rad nadzorczych i ty mnie nazywasz dzieckiem ? Stary ty już całkowicie od tego naganiania odkleiles sie od rzeczywistości i ewidentnie we wszystkim pogubiłeś. Jeżeli człowiekowi rady serio kupili trochę akcji i Ty piszesz o tym na forum to raczej za Ciebie powinien wziasc się prokurator a nie za spółkę. A ty robek tak się gościowi podlizujesz jakbyś był jego wyznawcą więc może jesteś razem z nim w grupie i tworzycie jakąś narrację wzajemnego pocieszania się. Daszek chwali się poufnymi rzekomo działaniami prezesa i tym że goście z rady kupili akcje i że wszystko jest jak trzeba a tymczasem kurs i obroty figle w dół. Mam akcje spółki ale to nie oznacza że nagle mam klapki na oczach i nie dostrzegam faktow. A fakty są takie że emisji mialo nie być tylko poszły dwie pożyczki po milionie każda co bardzo chwaliłeś a wszło na to że jednak emisja jest potrzeba i będzie bo kasa sie przepala. Nowy prezes z branży zbrojeniowej sie pojawil co też bardzo chwaliłeś i nagle po dwóch tygodniach się gościu rozchorował i uciekł i pojawił się stary na którego narzekałeś ale nagle się tobie zaczęło to podobać i szybko zmieniłeś śpiewkę. Pojawiasz się zazwyczaj przed podbitkami a później jak kurs spada siedzisz cicho i wyskakujesz tylko chwilami ze swoimi sztosami. I kto tu jest dzieciakiem ?