Dnia 2025-10-27 o godz. 13:58 ~Robek napisał(a):
> To mi Nowy wyjątkowo zaimponowałeś,pytania zasadne,ale nikt Ci sensownie nie odpowie, włącznie z k.Daszkiem.
Robek czytaj dzisiejszy komunikat z uwagą.
Mam odpowiadać Nowemu, czemu ESPI nagaiał na jakąś wyimaginowaną umowę, niech pyta gościa nie mnie, na jeden z postów ESPI odpowiedziałem, że też się cieszę z jego 10 zł, ale umowa jeszcze nie dopięta.. Rzeczywiście, naganiałem bez opamiętania.. ;)
Czemu spółce nie zależy na wysokim kursie i ktoś z zarządu nie kupi małego pakietu- może Ty na to mu odpowiesz, być może siedzisz w głowie kogoś z zarządu.. ;) Z mojego nasłuchu wynika, że kilka osób z RN przytuliło małe pakieciki akcji zebrane z rynku.
Zbycie części gaminowej przedsiembiorstwa, szczeniackie pytanie, wystarczy poczytać KH..
Gdyby Nowy miał cokolwiek doczynienia z biznesem, to tak szczeniackich pytań by nie zadawał..
Jego pytania w moją stronę, to zachowanie dzieciaka, który kupił licząc na szybki zarobek, podążając za ruchami Ragnara, a tu Zonk zaliczył stratę, na Fintech zawieszkę i gość jest na rozdrożu emocjonalnym..
Sam pisałeś, że z ciekawością analizujesz zachowania inwestorów w aspekcie psychologicznym, masz niezły "okaz" do analizy.. Pzdr