• Areczku :) Autor: ~Klimek [188.33.24.*]
    Areczku co teraz będzie z tobą ?
  • Re: Areczku :) Autor: ~Maciek [83.24.151.*]
    panowie, mielismy go oolać a nie zaczepiać żeby pisł więcej
  • Re: Areczku :) Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.147.*]
    Jako nieliczny jestem zarobiony bo z dużej części akcji zrealizowałem zysk - ale mam ich jeszcze trochę i czekam aż kurs podskoczy żeby je sprzedać. Także ze mną jest wszystko dobrze - dziękuję że o mnie myślisz. Dla mnie liczy się gotówka na koncie której przybywa i jak najmniejsze ryzyko inwestycyjne bo rynki są bardzo wysoko i w każdej chwili będą mogły się zawalić a wygra ten co na dołku bessy będzie miał najwięcej gotóweczki i będzie mógł kupić Asbis po taniości. Acz jak kurs będzie spadał to mam ustawione zlecenia na KUPNO i bardzo starannie obserwuje rynek, analizując każdego dnia rynki i wykresy. Asbis wydaje się być juz od jakiegoś czasu wypaloną spółką i siedzenie na nim wydaje się być dość niebezpieczne acz nie powiem że kurs może iść do góry :) Zawsze w swoich wywodach uważałem ze to spółka z potencjałem i może osiągnąc kurs na wysokości powyżej 30 zł, ale w tym roku moim zdaniem wysokich poziomóm już nie zaliczy - czyli trzymacie jej jest dość niebezpieczne moim zdaniem.
  • Re: Areczku :) Autor: ~Mikesz [157.25.201.*]
    trafisz besse jak sie pomylisz muszelko
  • Re: Areczku :) Autor: ~PanAndrzej [37.225.43.*]
    Areczek choruje na chorobę dwubiegunową
    Jeden z jego postaci sprzedała akcje i liczy na spadek a drugi Areczek liczby że szybko urośnie i sprzedaż z zyskiem
    Zależy kto pierwszy dostanie się do konta to albo kupuje albo sprzedaje
  • Re: Areczku :) Autor: ~Elczapo [83.12.16.*]
    W sumie ja też jestem mistrzem kupowania a sprzedawać mi się nigdy nie chciało.
  • Re: Areczku :) Autor: ~Skin79 [185.235.206.*]
    34,10 od BOŚa
  • Re: Areczku :) Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.147.*]
    jak tacy cwani to niech zapłacą 30 zł a nie piszą z głowy :)
[x]
ASBIS -1,94% 68,40 2026-05-15 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.