• Zapraszamy do PAM Autor: ~Krzysztof [46.112.108.*]
    Jest inwestor i chce jak najszybciej nabyć nasze akcje. A sprzedaż możliwa jest tylko przez PAM.
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Torba [89.74.14.*]
    Niezłe poczucie humoru, czego to ludziska nie wymyślą
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Szczaw [217.148.141.*]
    Piłeś nie pisz
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Tomasz [185.48.249.*]
    2zł sztuka i upust na podatek? Jak mierzyć to wysoko!
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Ażtyle [31.0.51.*]
    Jaka cena będzie cena będzie decyzja
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Akcjonariusz [5.184.195.*]
    Witam serdecznie i na samym początku chciałbym podziękować Panu Prezesowi Ryszardowi oraz Pani Wiceprezes Katarzynie oraz całej RN za tytaniczna pracę jaka wykonują każdego dnia ! Ci którzy mają akcje zapisujcie się szybko do PAM bo jest Inwestor i czeka więc im szybciej się zgłoście tym szybciej odzyskacie kasę swoją która wam u............francuz blegl z krokiem co potwierdził były minister Ziobro !! Dlatego zapisujcie się bo inaczej wszystko stracicie i nigdy już nie odzyskacie kasy .

Pozdrawiam Akcjonariusz..........
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Akcjonariusz [46.134.100.*]
    Dnia 2025-10-26 o godz. 08:28 ~Krzysztof napisał(a):
    > Jest inwestor i chce jak najszybciej nabyć nasze akcje. A sprzedaż możliwa jest tylko przez PAM.

Witam serdecznie i na samym początku chciałbym podziękować Panu Prezesowi Ryszardowi oraz Pani Wiceprezes Katarzynie oraz całej RN za mase pracy jaka wykonują każdego dnia ! Ci którzy mają akcje zapisujcie się szybko do PAM bo jest Inwestor i czeka więc im szybciej się zgłoście tym szybciej odzyskacie kasę swoją która wyprowadzi...... były prezes co potwierdził były minister Zio.......w telewizji !! Dlatego zapisujcie się bo inaczej wszystko stracicie i nigdy już nie odzyskacie kasy .

Pozdrawiam Akcjonariusz,,,,,.....
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Smerf [143.110.213.*]
    Co za banialuki.
    Brzmisz jak zwierzyna duszona w potrzasku (no, taka teraz sytuacja), u której brak już ukrwienia mózgu :-).
    O tym komu i jak byłyby sprzedawane akcje, decyduje Sąd, a w rzeczywistości kontrolowany przez niego doradca ds. restrukturyzacji niedawno mianowany. Sąd nigdy nie zgodzi się na propozycję pamowskich majaków.
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Toż_to_szok [77.65.104.*]
    Dnia 2025-10-27 o godz. 13:55 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > Dnia 2025-10-26 o godz. 08:28 ~Krzysztof napisał(a):
    > > Jest inwestor i chce jak najszybciej nabyć nasze akcje. A sprzedaż możliwa jest tylko przez PAM.
    >
    > Witam serdecznie i na samym początku chciałbym podziękować Panu Prezesowi Ryszardowi oraz Pani Wiceprezes Katarzynie oraz całej RN za mase pracy jaka wykonują każdego dnia ! Ci którzy mają akcje zapisujcie się szybko do PAM bo jest Inwestor i czeka więc im szybciej się zgłoście tym szybciej odzyskacie kasę swoją która wyprowadzi...... były prezes co potwierdził były minister Zio.......w telewizji !! Dlatego zapisujcie się bo inaczej wszystko stracicie i nigdy już nie odzyskacie kasy .
    >
    > Pozdrawiam Akcjonariusz,,,,,.....

Jaki inwestor, Daniel od razu zaleci byś sie puknął w głowę.
    To kto kłamie, Daniel co "zawsze ma racje" czy PAM?
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Smerf [159.89.118.*]
    Dnia 2025-10-27 o godz. 14:35 ~Toż_to_szok napisał(a):
    > Jaki inwestor, Daniel od razu zaleci byś 9@Akcjonariusz] sie puknął w głowę.
    > To kto kłamie, Daniel co "zawsze ma racje" czy PAM?

-------------
    A mnie go już żal bo od rana wiadomo, że to formalnie wierzyciel i że ta informacja jest zasługą Adalberta a nie Daniela, ale Daniel jakby wpadł w pętlę że to "on wiedział". Jakiś nieprzytomny człowiek, wyobrażam go sobie z wytrzeszczem oczu które w kółko się kręcą ;-)
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: forward [37.47.187.*]
    Dnia 2025-10-27 o godz. 15:01 ~Smerf napisał(a):
    > Dnia 2025-10-27 o godz. 14:35 ~Toż_to_szok napisał(a):
    > > Jaki inwestor, Daniel od razu zaleci byś 9@Akcjonariusz] sie puknął w głowę.
    > > To kto kłamie, Daniel co "zawsze ma racje" czy PAM?
    >
    > -------------
    > A mnie go już żal bo od rana wiadomo, że to formalnie wierzyciel i że ta informacja jest zasługą Adalberta a nie Daniela, ale Daniel jakby wpadł w pętlę że to "on wiedział". Jakiś nieprzytomny człowiek, wyobrażam go sobie z wytrzeszczem oczu które w kółko się kręcą ;-)

/////// widać od razu, że jeleniowaty na rykowisku nie namierzył żadnej łani w lesie. Stąd te wpisy. Hormony buzują, wór pełny, a jaki tego efekt możecie poczytać :)
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Daniel [5.134.74.*]
    Dnia 2025-10-27 o godz. 15:01 ~Smerf napisał(a):

> A mnie go już żal bo od rana wiadomo, że to formalnie wierzyciel i że ta informacja jest zasługą Adalberta a nie Daniela, ale Daniel jakby wpadł w pętlę że to "on wiedział".

No ja to wiedziałem i pisałem o tym już 2025-09-16
    Link: https://www.bankier.pl/forum/temat_re-zoska-z-calych-sil-kryje-maleckiego,72109599.html

Cytat:
    Dnia 2025-09-16 o godz. 14:32 ~Daniel napisał(a):
    > Wniosek do sądu o upadłość złożył ktoś dla kogo petrol jest dłużnikiem ---- czyli wniosek złożył wierzyciel.

A wiesz co mi wiesz odpisałeś tum@nie?
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-zoska-z-calych-sil-kryje-maleckiego,72109703.html

Morał jest jeden:
    Ja mam zawsze racje a ty zawsze się mylisz.

Pozdrawiam
    Daniel

• Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Smerf [167.99.184.*]
    Ryczywole szanowny,
    Twoje wpisy nie byly niczym poparte, a więc przypadkiem znalazłeś złotą monetę i wrzeszczysz na cały świat że to dlatego, że sam ją zrobiłeś z ołowiu krzycząc: "jestem geniuszem!".
    Takich przypadkowych ryczywołów świat jest pełen i nikt z podziwem na nich nie patrzy.
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~abc [146.70.232.*]
    ale mówił
  • Re: Zapraszamy do PAM Autor: ~Smerf [159.203.30.*]
    Mówiąc, że Petrol to bankrut Daniel nie odkrył Ameryki bo od lat wszyscy wiedzą, że tak jest na podstawie oficjalnych danych ekonomicznych i finansowych.
    Ja mogę być takim samym ryczywołem i obwieścić to co wszyscy wiedzą, że Słońce potrafi świecić.
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.