Jak obstawiacie? Czytałem komentarze, że mają być znacznie słabsze r/r, ale osobiście nie widzę powodów dla których miałoby tak być. Ktoś ma jakieś argumenty potwierdzające ryzyka? Jedyne co mi przychodzi do głowy to rozliczenie zakupu praw do pasm, ale to zdarzenie jednorazowe i raczej nikt normalny nie będzie tego uwzględniał
Jak czytasz komentarze na forum bankiera o wynikach spólki to nie są prawdziwe zawsze rób na odwrót tu same nagony na spadki. Siedziałem 8 miesięcy na Pepco zarobiłem troche procentu pisali 15 ,13, az w końcu ich odleszczyli do 26 nie dojechali przesiadłem się tutaj ekipa ta sama Andy,AkcjoMariusz i inni .
Wyniki nie pokaza wzrostu zysku netto rok do roku. I to wystarczy aby kurs szedl w dol. Do tego jesli za oceanem bydzie korekta to tu a w szczegolnosci na cps bydzie powodz. Szanujcie swoj piniondz.
Ty koleś przede wszystkim szanuj swoją kasę, a nie rób tu za wujka dobra rada. Chcesz szanować swoj"piniondz" to załóż sobie lokatę półroczną. Płacą góra 3,8 %, albo kup na rok obligacje płacą na teraz 4,5%, tylko spiesz się bo prawdopodobnie w listopadzie br. obniża stopy procentowe i będzie obniżka na obligacjach koleś . Giełdą się nie zajmuj , a tym bardziej nie rób za wujka dobra rada, nie rób za "opiekuna " nie swojej kasy .
Nie jestem twoim kolesiem. Kupuj ile wlezie. Nie patrz na kurs ino kupuj. Twoj piniondz i twoja strata. Jak kurs zleci na pesk, to wtedy sie kupuje. Wiecej i taniej. Ucz sie ignorancie
Tak zleci ci na 8 zeta jak pisał tu inny dopiero ignorant .Zacząłem interesować się spółka z ceną zakupu 13,xx zeta.A twoja cena kupna akcje jaka jest ignorancie ? Bo oprócz straszaków i rad wujka rada nic konkretnego tu nie prezentujesz ignorancie