Jo już widział 28 zł i brak podaży a Real przy 18.40 twierdził, że to ostatnia chwila na tanie zakupy.
A mamy wybicie dołem z trójkąta i być może kolejne 5 lat pięknego boczniaka 12 zł -16 zł
Ile wtedy lat będzie miał Real ? Ile lat będzie miał Jo ?
Nie zapominajcie też o Starym i Mikołaju . . .
Ten drugi biedak miał chyba wczoraj załamanie nerwowe tutaj od rana I trzymajmy za niego kciuki że jakoś wróci do pionu bo wczoraj padł bardzo nisko . . .
ps.
To są takie aspekty i konsekwencje czasami bycia longiem, o których tutaj nikt nie chce pisać, ale niestety są częścią ceny, którą się płaci za siedzenie na papierze za długo . . .
Miłego i spokojnego weekendu wszystkim życzę
Wróciłem wczoraj wieczorem z kolacji a teraz po śniadaniu pokazuje jakąś troskę i niepokój do mojego kompana, który siedzi ze mną przy stole szulerni. Dla mnie taka troska to naturalna rzecz a jak widzę, że ktoś cierpi w bólu to po prostu współczuję
Jeszcze raz życzę miłego dnia wszystkim i szczególnie Mikołajowi i mam nadzieję że wróci dzisiaj do równowagi psychicznej . . .
Black nie baw się w terapeutę tylko pilnuj ekipy co Ci remont robi tak długo… Albo Cię wala na kase albo do Dorotek się dokopali i nie maja czasu…) A te piec lat boczniaka? To kiedy miały być światła pogaszone? Zmiana taktyki?)
Black jeszcze nikogo nie obraził na forum - przynajmniej niczego takiego nie przeczytałem. Przeczytałem natomiast dużo o jego strategi inwestycyjnej - po prostu kręci kółka i bardzo dobrze na tym wychodzi. Co jest w tym złego ? Co jest złego w tym, że ta strategia przynosi mu zyski? Rozumiem, że to ma być powód ataku na niego ? Jakie to "polskie"...
W 80 % jego prognozy przynosiły zyski. Ktoś mu wyciąga jakieś JSW ... Ok, ale przecież on nie jest nieomylny.
Generalnie zarabia, w przeciwieństwie do longów - szczególnie na PKP Cargo.
Ktoś kto na tej spółce kręcił kółka przez ostatnie lata mógł zarobić majątek...
Twarda już dawno temu wyszła z Cargo i się wtedy w lutym przesiedli na PKN, za co nadal są mi bardzo wdzięczni, że tak im wtedy zasugerowałem . . . ps. Pamiętam, że i tutaj na forum zwracałem uwagę na atrakcyjność tej spółki wtedy