• S I L V A N O Autor: kolo1 [89.229.158.*]
    Cisza na wątkach to pomyślałem, że założę nowy... Moim skromnym zdaniem spółeczka szykuje się do ostrego wybicia. Akcjonariat coraz bardziej twardy mało kto chce sprzedawać w okolicach 3 PLN. W tym tygodniu mieliśmy ustawioną transakcję za prawie 1 mln PLN ktoś przekazał papier w moce ręce. Ktos kupił na pewno nie po to aby zarobić marne 10%. Jak przyjdzie na rynku czas na małe spółki na pewno Silvano będzie w ekstraklasie i końcu przejdziemy te magiczne 4 PLN. Nie znam się na analizie technicznej więc pod tym kątem nie będę się tutaj mądrzył. Mam całkiem sporo papiera, w ostatnich dniach jeszcze troszkę dokupiłem poniżej 3 PLN, zacząłem lekko poniżej 2 PLN i do tej pory nie sprzedałem żadnej akcji. Przydałoby sie też jakieś info ze spółki choć tutaj mamy średnio jedno na 3 m-ce, może to i dobrze :)) Pozdrawiam akcjonariuszy, czeka nas pogodna jesień i bogaty Dziadek Mróz na święta
  • Re: S I L V A N O Autor: ~vinc [188.33.105.*]
    akurat o tego syfa z mojego portfela jestem najbardziej spokojny, bedzie dobrze ;), srednia mi nieco wzrosla bo nie moglem sie powstrzymac na spadakch w okolicach 2,75pln, ale co tam
  • Re: S I L V A N O Autor: ~silver [193.58.232.*]
    Sprzedawany był po 20zł......................debiut prawie 90zł !!!!.........a wy tu partolicie o 4zł ??? Emisja był a w bessie i poszła po 20zł !! W tej cenie można zastanowić się czy sprzedać czy trzymać..??
  • Re: S I L V A N O Autor: ~el magnifique [77.255.9.*]
    cos tych 3 zlotych na stale przejsc nie moze...ale jutro wroci:)
    Niestety najkpierw musi zaliczyć te 2.71zł............i dopiero potem na 5zł.........dziś puściłem,resztę jutro i czekam na 2.71zł..................10% akcji vbędzie więcej w portwelu........
  • Re: S I L V A N O Autor: ~el magnifique [77.255.9.*]
    oj zebys sie nie przeliczyl...jutro patrzac na usakow jedziemy w gore...wiec i silvano podciagnie...a zreszta jak wiesz nigdy nie wiadomo kiedy fund jeszcze dokupi-ja juz tutaj wole sie nie bawic w krotka sprzedaz...:)
    ale powodzenia i pozdrawiam-jak spadnie w te okolice to dobiore:)
  • Re: S I L V A N O Autor: ~o pinio [93.105.62.*]
    NIKT NIE SPRZEDAJE DLATEGO ŻE BRAK PAPIERA W PORTWELU
    a kolega niech uzbroi się w cierpliwość bez głupiego naganiania.
    Nie zależy mi........................mam 7k i 20tyś wolnej gotówki......................może na inne spółki,możen na silvano po 2.71zł // zobaczymy.Na razie jest słaby bardziej nastwiam się na ratowanie kursu niż na zarobek...zobaczymy.Na spadkach n ikt się nie dorobił.........liczę na wzrosty................ale czy 2.,70zł to tanio ??
  • Re: S I L V A N O Autor: kolo1 [89.229.158.*]
    Pan silver ucichł już dawno ale generalnie jakoś tak cicho w temacie Silvano to chyba dobra wróżba :))
  • róbmy swoje Autor: ~F16 [87.205.82.*]
    ...
    NARA
[x]
SILVANO 1,09% 5,56 2025-09-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.