• coś optymistycznego Autor: ~falcao [89.64.89.*]
    drodzy, spółka publikacją jednostkowych nie pomaga zdecydowanie. W długim okresie tutaj i tak powinno być istotnie drożej.
    18mln EUR kontrakt jest na Mirande więc dopiero w konso się pokażę, być może dopiero w 4Q. Wynik konso w tym roku i tak będzie rekordowy :)

• Re: coś optymistycznego Autor: _xd [185.227.138.*]
    Czyli będzie pompa, jak wjadą wyniki? Będą kupować na potęgę? xD
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~falcao [89.64.89.*]
    po co tak gadać? ja już od 3 tygodni nie mam akcji i jakoś nie celebruje spadków. Twoje gadanie jest zwyczajnie żałosne, jak na czerwono to mówi a nie mówiłem, a jak na zielono to cisza.
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Alfa [212.244.214.*]
    rzeczywiście wynik jednostkowy jest slaby, ale robotę robią inne spółki z grupy. Mnie troche dziwi podanie prognozy wynikow matki i brak wynikow grupy. To jest mało spojne. Wg teorii spiskowej tak mozna by pewną grupę inwestorow przestraszyc i obniżyc kurs. A za chwile gdy pojawią sie wyniki skonsolidowane to się okaże że wynik grupy nadal jest baaaardzo dobry i ktos na tej roznicy kursu zarobi.
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Don [31.61.243.*]
    celowo takie rzeczy robią,aby wywołać zwałkę i nakarmić grubych
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~cóższkodziobiecać [195.82.166.*]
    Dnia 2025-10-24 o godz. 16:25 ~falcao napisał(a):
    > drodzy, spółka publikacją jednostkowych nie pomaga zdecydowanie. W długim okresie tutaj i tak powinno być istotnie drożej.
    > 18mln EUR kontrakt jest na Mirande więc dopiero w konso się pokażę, być może dopiero w 4Q. Wynik konso w tym roku i tak będzie rekordowy :)
    >

3 złote
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Hmm [178.42.0.*]
    2 miesiące do stycznia. FY 2025 będzie absolutnie rekordowy.
    Wtedy wrócisz na 25zł w 2-3 sesje? xD
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~blondynka [37.30.24.*]
    xD- WARUJ . S,T,A,N,I.S.Ł.A.W NIE PŁACI ZA SPANIE .
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Anna [31.0.51.*]
    Kto kupił to kipił ale jeszcze i tak taniocha....a jakby miał kurs się zachować jakby zysk był mniejszy i przychody takie same lub mniejsze????
    Hi hi
    A taniej nie będzie, 12 zaryglowane, Papier musi być mega odleszczony, ponieważ przy wzrostach pojawia się mało postów pozytywnych. Za to jak spadnie parę procent pojawia się istna lawina postów naganiających na spadki. Moim zdaniem kółkowicze i niedowiarki już oddały. Zremb już depcze Lubawie po piętach. RSI poniżej 70 a USA pewnie na zielono. Zapowiada się kolejny szybki ruch w górę na Lubawie w tym tygodniu, a spółka, która będzie produkowała drony przyszła do mnie :-) Już chyba wiadomo, co tu się szykuje - wystarczy połączyć kropki! xD
[x]
LUBAWA -6,52% 9,90 2025-10-24 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.