Chłopie, tu niedawno były dwa infa o biomasie. Po każdym z nich kurs idzie na r#j.
Dlaczego więc uważasz, że kurs podskoczy jeśli będziesz naganiał na biomasę?
Powiedz lepiej co za trup z szafy wypadnie w weekend.
kiedy nie zajrze na forum tutaj to pełno jest wpisów szkalujacych spółke i o trupach w szafie - to ja sie pytam - co Wy tu robicie? czy może lekarz potrzebny? bo siedziec na forum spółki która sie uważa za trupa to chyba cos może brakuje w rozumowaniu logicznym?
ja tylko powiem tak - nie ważne czy naganiasz na jedną lub drugą strone - ale pytam się - tak nisko upadliście? siedzieć i pisać teksty - może stać Was na coś wartościowego - co za beznadziejna praca - siedzieć na forum i klepac teksty - to to samo co siedzieć na callcenter
lata lecą a Wy siedzicie i klepiecie te durne wpisy - upadek komplety osobowości i jakichkolwiek wartości - dla mnie dramat tacy ludzie
Dnia 2025-10-24 o godz. 11:55 ~tom napisał(a): > kiedy nie zajrze na forum tutaj to pełno jest wpisów szkalujacych spółke i o trupach w szafie - to ja sie pytam - co Wy tu robicie? > czy może lekarz potrzebny? bo siedziec na forum spółki która sie uważa za trupa to chyba cos może brakuje w rozumowaniu logicznym? >
Na jednym z forów zadałem gostkowi pytanie ; ile łączy ma on w głowie , bo np. kura ma dwa zwoje mózgowe jest też mądra bo znosi jajka , wzrusza ziemię ciągle w niej drapiąc , a on co ma nic nie odpowiedział . Jak się okazuje ptactwo ma niesamowicie rozwinięty rozum w tak małej główce tyle mądrości , a ludziki co null zero .