• Wypełniło się. Autor: ~Klin [80.49.162.*]
    Miesiąc temu napisałem że mamy klin i że zamknie to wszystko lukę jaką się pojawiła na H4 między 2.23-2.25. Właśnie zamknęli. Teraz pomęczą nas, zrobią spring pewnie ruszymy w nowym roku. Będą męczyć więc powodzenia i cierpliwości
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~Adam [89.151.21.*]
    Gratki za czutkę. Ja nic nie robiłem z akcjami, czekam na 4-5 zł
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~Klin [80.49.162.*]
    Pewnie się doczekamy. Muszę poczekać na zamknięcie miesiące i w nowym chociaż 2 tygodnie by zobaczyć coś więcej. Teraz obserwacja.
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~BD [77.65.108.*]
    A co tu chcesz obserwować? Do czasu espi i dopuszczeniu akcji z emisji to te wszystkie analizy techniczne można sobie ekchm. Obecnie kursem steruje nastrój, a blokuje go info o dopuszczeniu. Sytuacja będzie czysta dopiero po espi. Teraz te obserwacje to możesz sobie pograć na 20gr wahnięcia kursu :D

Ale brzmi mądrze, nowi na spółce mogą się złapać!
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~fru [31.183.149.*]
    Jakiejś dużej zwały nie ma. Każdy liczy na 1 z przodu więc wiadomo że to nie nastąpi.
    Skąd śmiałe założenie, że nie nastąpi? Pytam poważnie. Czemu piszesz o zwale już teraz? Teraz to masz spokój na walorze.
    Wszystko się może zmienić po espi i dopuszczeniu akcji z emisji do obrotu. No i wtedy zobaczymy jaka będzie podaż akcji za 0,95gronia i gdzie wyląduje kurs.
    To co mówisz jest tylko szumem, dojdą akcje kurs zareaguje, a w perspektywie czasu fundamenty i tak go obronią. Co do AT nie chce mi się tłumaczyć, że są pewne podpowiedzi zwiększające szanse, kwestia umiejętności czytania miedzy wierszami. Ponad misiac temu wybrudziliście chorągiewkę i wzrost, a ja wyczytałem dystrybucje i tworzenie klina. Jak się skończyło już wiemy.

Po prostu kurs na wzrostach okazuje słabość, nie ma impetu więc trzeba poszukać płynności niżej by kiedyś to zrobić. Ja sobie teraz cierpliwie czekam, swoje wyczekałem. Jeden order wpadł, czekam na te niżej.
    Przyznam się szczerze, że już po tym zdaniu przestałem czytać dalej bo nie ma sensu: "To co mówisz jest tylko szumem" .
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~WalneOML [89.72.191.*]
    A co jakaś nowa informacja, że akcje bedą dopuszone do obrotu? To już jest w cenach...
    Mylisz pojęcia wyceny akcji po przyjęciu emisji, a cenę akcji po dopuszczeniu do obrotu ponad 9mln akcji za 0.95gr. I nie tego nie ma w cenie bo nie wiesz jak ta podaż będzie wyglądać. I nawet zakładając optymistyczny scenariusz, że 95% tych akcji nie zostanie wpuszczone od razu w rynek to masz nagłą podaż prawie pół miliona akcji. Spójrz w arkusz na lewo i nadal pomyśl czy to nie wpłynie na cenę Twoich akcji. Pewnie że się ustabilizuje ale czas na zakupy to jeszcze przed nami.
    Bo nie rozumiesz giełdy i cen długoterminowo. Fajnie widać wykresy spółek które są wiele lat na rynku. PO
    Latach krachu na nich wyglądają jak mały garbek
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~Marek [79.160.137.*]
    Nie zgodzę się z tym, że po dopuszczeniu kurs runie w dół. Tym bardziej jeśli twierdzisz, że nie urośnie do czasu dopuszczenia ich do obrotu. Gdyby to była emisja ratunkowa, to zgoda. Ale nie przy takich fundamentach. Kilka osób już tu pisało, które mają te akcje. Gdy była informacja o emisji, też ktoś pisał, że lecimy na 95gr. I nic się takiego nie stało. Pamiętaj, że część tych osób inwestuje to na kilka lat, inni do wydania VM. Poza tym cena urosła z 1,20 do 2,88. Jakim cudem to tak urosło? Przecież będzie pogrom, tyle akcji za 95groszy!!!
    Ostatnia sprawa to czas dopuszczenia. Na pewno nie kwestia tego roku. To jeszcze potrwa. Takich akcji nie nabywają młode szczypiorki, które ledwo otworzyły konto w maklerze.
    Pozostaje nam się pięknie nie zgadzać.
    Btw. Decyzję o emisji uważam za słuszną. Nie brać pod uwagę jednak zwiększonej podaży po dopuszczeniu akcji uważam za głupotę. A info może się pojawić w każdej chwili. Nie wiem skąd Twoja pewność, że nie w tym roku. Pzdr
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~Inwestor [31.61.190.*]
    Dnia 2025-10-24 o godz. 12:46 ~BD napisał(a):
    > Pozostaje nam się pięknie nie zgadzać.
    > > Btw. Decyzję o emisji uważam za słuszną. Nie brać pod uwagę jednak zwiększonej podaży po dopuszczeniu akcji uważam za głupotę. A info może się pojawić w każdej chwili. Nie wiem skąd Twoja pewność, że nie w tym roku. Pzdr

Przeczytaj komunikat Spółki o zawarciu umowy z autoryzowanym doradcą. Moim zdaniem najwcześniej wiosna 2026, a realnie połowa roku. Tak było przy poprzednich umowach innych spółek z tym doradcą. Przygotowanie DI w obliczu chęcią wejścia na główny rynek to nieco inna robota.
    Tak, widziałem komunikat. Dlatego uważam, że spółce zależy na jak najszybszym wpuszczeniu akcji z emisji w rynek NewConnect, by przejść na GPW bez tego bagażu.
    Bardzo mnie ciekawi, dlaczego takie przemyślenia podsuwasz akurat na korekcie, a nie wtedy, gdy cena szybko rosła z 2pln na 2,88pln? Czy dwa miesiące temu była inna sytuacja? No bardzo ciekawe.
    Odpowiadam szczerze i transparentnie - bo śmieszy mnie jak oczywiste ryzyko jest tu tak przez wszystkich pomijane. I tak dwa miesiące temu 26.08 pojawił się prospekt o dopuszczenie. Więc obecnie możemy tylko czekać na zbliżajace się info i warto czasem o tym przypomnieć przy wszędobylskim naganianiu - tak dla równowagi :) po to przecież mamy forum, co nie?
    No tak, a szczyt był miesiąc później. Jakim cudem przez cały miesiąc nie wspominałeś i akcjach serii E? No bardzo ciekawe.
    Bo bawiłem się na miesięcznych wakacjach bez internetu za sprzedaż akcji pod koniec sierpnia. Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje?
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~Marek [81.166.83.*]
    "Wiecie co mnie przeraża?~BD2025-08-29 20:52IP 37.248.170.*
    Przesadny hurra optymizm. Posty o tym, że już zaraz będzie 3zł."

Widzę, że lubisz się uruchamiać na samych dołkach. Potem pisałeś, że na pewno przez najbliższe dwa miesiące cena nie pójdzie do góry. Poszła z 2,20 na 2,88. Od tamtego czasu nic nie napisałeś, aż nagle uruchamiasz się znowu. Przypomnę, że właśnie mijają dwa miesiące, zatem według Ciebie powinno niebawem iść do góry. No ale teraz piszesz zupełnie co innego, że nie pójdzie do góry, bo nagle wyskoczyłeś z tematem akcji E. Oczywiście wcześniej, gdy sprzedałeś za 2,50 temat akcji E nie istniał w Twojej wyobraźni. Baaardzo ciekawe hmmmm....
    "Peron~BD2025-08-01 21:48IP 77.65.108.*
    Wsiadać, odjeżdżamy!"

Uuuuu a tutaj jaki nagon z 01 sierpnia. No grubo. Szczególnie, że miesiąc później piszesz "Wiecie co mnie przeraża, przesadny hurra optymizm" :))

Nie no kolego, serio rozbawiłeś mnie na cały weekend. Pozdrawiam i do poniedziałku.
    Mareczku, bardzo się cieszę z Twojej analizy całej historii na tym forum.
    Wiesz co jest najistotniejsze - że niedługo będziesz miał tu zwiększona podaż cokolwiek nie napiszesz - i to jest fakt :) pzdr!
    No tak, a wishlista właśnie 146 miejsce. Panie to się nie uda, spółka gniot, będzie w dół :D szczerze - mam to gdzieś.
    28 sierpnia też tak pisałeś. Może kiedyś trafisz
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~Inwestor [31.61.190.*]
    Dnia 2025-10-24 o godz. 14:04 ~BD napisał(a):
    > Tak, widziałem komunikat. Dlatego uważam, że spółce zależy na jak najszybszym wpuszczeniu akcji z emisji w rynek NewConnect, by przejść na GPW bez tego bagażu.

Jeszcze nigdy nikomu nie udało się w mniej niż 5 miesięcy, więc jedna rzecz to chęci , a druga to realia

Bujda na resorach - popatrz PCF, nawet nie będziesz musiał długo szukać w ich espi:) miesiąc!
    A w jakim trendzie jest PCF od 2020r? Podpowiem, że debiutowali z ceną 75pln. Druga sprawa, jaką super produkcję ma to studio?
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~Lolol [5.173.30.*]
    Niby czemu to ma trochę potrwać? Sprawa jest po stronie KDPW, które często ogarnia to w miesiąc. Nawet jeśli potrwa to dłużej to jest spora szansa, że do końca te roki emisja serii E będzie już w obrocie.
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~Buhaha [5.184.213.*]
    Dokładnie i sorzedadza w tym roku za cenę emisji buhahhhah co tu są Q rwa za mózgi, głowy macie wielkie jak arbuzy
  • Re: Wypełniło się. Autor: ~jw [91.237.60.*]
    Wyluzujcie, a trolle ignorujcie. Lepiej na spacer iść, pozdro. :)
[x]
ONEMORE 0,00% 2,19 2025-10-30 16:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.