• I kogo wy chcecie ograć... Autor: ~Kostuch [77.222.231.*]
    Do was się zwracam chłopcy w szklanych domkach. Przecież tutaj Januszy jest zasadniczo nie wielu. Myślicie że jak zejdziecie na dwa zeta albo ciut poniżej to co, zacznie się wywalanie wystraszonej ulicy. Tutaj ulica dzieli się na dwie grupy. Pierwsza z mniejszym pakietem widzi rakiety, ich częściowo już wywaliliście za burtę. Druga do której JA należę będą tu siedzieć na lata… . Bo tutaj są znaczne perspektywy o których co rozsądniejsi piszą na tym forum i rozumieją jaki się szykuje sukces VALOR. Koniec końców moim zdaniem zbierzecie mniej niż oddacie nam (tym z drugiej grupy) w tych niezwykle promocyjnych cenach. Szczerze nie sądziłem że aż takie małe macie rozeznanie ws. tzw. Inwestorów po tym co zrobiliście z segmentem firm z gamedevu po Covidzie tj. jak sztucznie wywindowaliście ceny akcji masowo spółek a potem zostawiliście na dożywotnich hakach masę ludzi. Na gamedeve za dużo ludzi się już przejechało żeby masowo inwestowali. Zostali najtwardsi. No ja kupiłem prawie na górce i nie sądziłem że kupię coś poniżej 3 złotych do końca października. Więc chłopaki duście ich, duście, nie miejcie litości… .
  • Re: I kogo wy chcecie ograć... Autor: ~Fajtłapa [141.0.9.*]
    Dla mnie pisanie takich postów to już jest psychiatryk... Wszedłem ze średnią 2.55 też mam nie mały minus i kompletnie na to pierdze bo to normalne że rsi musi sie mocno wychłodzić po takich rzeczach. Ale żeby smażyć takie posty ...
  • Re: I kogo wy chcecie ograć... Autor: ~Kostuch [46.112.102.*]
    Gdy będę siedział na fotelu mojego psychiatry spytam się o te całe wychłodzenie rsi, chociaż nie wiem czy nawet on mi coś odpowie..., ha ha. A teraz kończąc wątek szykować kasę i szukać wedle własnego uznania dołka:)
[x]
ONEMORE -0,74% 2,70 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.