VIP, to czy akcje spadną czy wzrosną nie ma nic wspólnego z tym czy ktoś jest gburem i prostakiem o skłonnościach do tematów cukierkowo- kakaowych. Prostactwo i gburostwo oraz kompleksy zawsze wyjdą, nieważne jakich wysublimowanych słów użyłbyś. Zapamiętaj. Już się nie zmienisz
Doktorze !! Pomyliłeś zupełnie tematy i okazałeś się zwykłym chamem , którego wyczuję nawet przez łącza .Proponuję zrobić sobie autopsychologię swojej osoby i dopiero pisać o innych .Co do spółki napisz że powinna być po 437 złotych - dlaczego nie?
Widzisz... zawsze chętnie odpiszę nawet ludziom chamowatym aby sami najpierw spojrzeli na siebie, na swoje wpisy i byli bardziej powściągliwi w każdej tematyce .
vipek a ty się uważasz za kulturalnego człowieka co ? napisz ale tak szczerze ja naprawdę spróbuję cię zrozumieć oczywiście jak wyjmiesz słomę z gumo-filców
Jeżeli mam tak szczerze odpisać, ale tak szczerze to ... tak.Przeczytałeś parę moich wpisów niestety nie wszystkie i bez zrozumienia. Oprócz tego oszołoma Palimsexa tylko odpisuję na zaczepki, nie będę przekonywał jaki jestem super gość , natomiast z chamstwem , głupotą oraz megalomanią zawsze będę walczył a gumofilców jeszcze nie mam .Jak to pójdzie w górę może na 467 zł to obuecuje że sobie sprawię .
na naszej bananowej to te wykresy tyle warte co papier na którym je drukują tu paroma akcjami sterują kursem a wykresy podsuwają dla naiwnych jeszcze tego nie widzicie zbijali sztukami a teraz zakupy co chwila na pare tys i znowu zbice sztukami by odkupić pare tys