Teraz będzie brak handlu. Nie ma kto kupić, nie ma za co sprzedać powolne osuwanie szkoda ale tak to widzę. Bez infa nie będzie wzrostu. Wszystko w cenie
Niektorzy myśleli że na konferencji powiedzą że premiera w styczniu :) myśleli że Swift będzie mega produkcją większą nic Valor Mortis, myśleli że tu będzie drugi cd projekt.... Ja też tak myślałem tzn może nie do końca ale konferencja wg mnie nie była pozytywna, utwierdziła mnie ze to będzie małe studio nic więcej o maksymalnej kapitalizacji może 600-700 mln. Niestety jestem rozczarowany. Jeżeli przy premierze kurs będzie 8 zeta to będzie sukces, ubolewam nad tym ale nie wiedzę żadnej szansy na kurs w okolicach 3 zł do konca roku
Przecież SWIFT ma wstępnie być nie mniejszy niż VM.. i w opcji AAA, więc przestań się żalić. Kupuj jak masz okazję bo znów jak było 1.2 czekałeś na 0.8 więc ci pociąg odjechał a teraz psioczysz jak małe dziecko. Ręce pod tyłek i czekać.
Do usług, wiem frustracja sięga zenitu i nie oszukujmy się niektorzy wczoraj rano to stali w kolejce do salonu Mercedesa a dzisiaj pozostało tylko odstąpić leasing
"Dostaliście zaproszenie?~Buhaha2025-10-16 14:00IP 37.47.182.*
Na konferencję 22 października? Bo ja tak :), już się nie mogę doczekać co się będzie działo. nie beczce pajace jadymy do przodu."
Twierdzę, że to Ty byłeś tym napalonym na auto z salonu. A teraz po prostu przelewasz na forum swoją frustrację i psychologicznie negujesz swoje predykcje. Zatem uzbrój się w cierpliwość i zdaj sprawę, że czeka nas kilka miesięcy akumulacji.
Stary wyluzuj to jest forum anonimowe, dziś napisałem że jestem rozczarowany i co z tego? Bo tak jest. Akcje mam i nie sprzedaje ale konferencja utwierdziła mnie w tym że Oml nigdy nie miało dobrych konferencji. Ja jeżdżę starym autem bo wszystko zainwestowane
Już Ci powiedziałem kiedy tutaj będzie można zrobić znów pieniądze, nie będę się powtarzał bo i tak nie posłuchasz albo ponownie będziesz obrażał. Pzdr
Kolego lub koleżanko pieniądze są tu robione od samego dołka, tylko chciałoby się szybciej. Z całego serca życzę każdemu na tym forum takiej średniej jaka ja mam. Ale jak spada to zawsze boli pozdro.
Rynek rozegrał dotychczasowe informacje i czas na korektę. Przed GR2 była korekta z 2,40 na 1,70. Teraz mamy podobną sytuację, tylko na wyższym pułapie. Jest to coś normalnego.