• Zakupy! Autor: ~KoleśGit [46.151.19.*]
    Kurs nie odjechał! To bardzo dobrze, będzie można nabyć po niższych cenach! Widać że konferencja i ostatnie informacje nie powodują aby kurs szybował w górę lecz jest odwrotnie co mnie bardzo cieszy! Czekam na okolice 2 złote lub niżej bo tam kurs zapewne zawita. Dziwię się że nie ma już 3 złotych ale to dobrze bo chcę zwiększyć pakiet. Sprzedawajcie aby cena spadała! Ja się ustawie w okolicach 2 złotych!
  • Re: Zakupy! Autor: ~Buhaha [78.31.139.*]
    Spoko, wolałbym żeby było 10 ale 2 zeta widzę że też dla niektórych jest ok, ale jaja. Lepiej niech zejdzie do 79 groszy wtedy chyba się zlejesz ze szczescia. Najważniejsze to być szczęśliwym
  • Re: Zakupy! Autor: ghost_mortis [83.29.254.*]
    Bądź szczęśliwy, wyobraź sobie 10 groszy i że kupujesz miliony akcji
    To nie ja, ja liczę na wzrosty tylko uważam że aktualnie ich nie będzie
  • Re: Zakupy! Autor: ~bessa [181.214.218.*]
    nie ma szans nawet na ponowienie poziomów z gr2. Czeka was szybki powrót i retest linii szyi orgra, o którym wcześniej pisałem. Tam czekam na wasze akcje, po tym jak obecne zrosty zostaną zniesione niemal całkowicie do grudnia.
    Też tak może być. Nie można tego wykluczyć. Tak samo jak złoto dwa dni i 8 procent na dół
  • Re: Zakupy! Autor: ~Marek [81.166.83.*]
    Ja tak jak wcześniej pisałem, czekam niżej na 80 groszy. Tam czekam na wasze akcje i na akcje bessy. Jak kupi te wasze akcje, to wtedy kurs będzie lecieć i tak dalej w dół i wtedy bessa odda mi swoje akcje, czyli wasze teraz i jego, jak kupi od was. Zatem do grudnia obecne wzrosty zostaną zupełnie zniesione i dalej będzie lecieć na 80gr. gdzie ja czekam. Także sorry bessa, ale to ja finalnie czekam na twoje akcje. Przykro mi.
  • Re: Zakupy! Autor: ~Buhaha [5.184.247.*]
    Marek.... Obudź się
[x]
ONEMORE 0,00% 2,25 2025-10-24 16:43:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.