Niby po co, wydobycie coraz słabsze, cena węgla szoruje w dół. Tu prędko wzrostów nie będzie, historycznie kiedyś spadło do 9 zł to dlatego teraz ma nie zaliczyć jeszcze niżej, 2 lata temu nikt nawet nie przypuszczał że zejdzie do 22 zł a to leci dalej
Tu już żadnego wjazdu nie będzie, brak perspektyw a opowieści o metalach ziem rzadkich itp. możecie między bajki włożyć. Wiecie ile trwa uruchomienie projektu górniczego? Przy max dobrej woli i naciąganiu przepisów może 10 lat, zwykle15-20. Do tego czasu o Bogdance będzie się mówić " była kiedyś taka spółka...." Powodzenia życzę.
Karolina niby nie zainteresowana spółka a traci swój czas na zniechęcanie innych. Ja mam akcje i tanio nie oddam. Nie ma takiej drugiej kopalni w Polace co do metali ziem rzadkich poprzedni zarząd już wykonał mnóstwo pracy. Wybrał pierwiastki i lokalizacje, co z tym zrobi obecny włodarz zobaczymy.
Najważniejsze to przetrwać góra 2 lata a myślę że może mniej śmiesznej o przepraszam... uśmiechniętej koalicji już nie będzie, myślę że i junia w końcu zmądrzeje wszystko się odwróci atom najszybciej za 20 - 25 lat zielone niestabilne wynalazki nie wystarczą potrzebujemy stabilniej energii z węgla ,potrzebujemy Bogdanki.!