Totalny brak naganiaczy na wzrost. Czyzby ich RK "uciszył" ?Po wczorajszym ESPI był standardowy wzrost i zjazd , ale w pełni kontrolowany .Blokady na S były równowazone na K . Ich zagrywka wzrostowa powinna zacząć się szybkim zrzutem ok -20 % i zebraniem SL a potem zobaczymy co zagrają. Pomysłow a ESPI maja nieskonczona ilosc
Dnia 2025-10-22 o godz. 14:50 ~Wielebny napisał(a): > I rozpoczęte projekty o których jeszcze nie informowali rynek ....... przed nami super informacje
Jak zwykle , nic z tego tutaj nie będzie , pomyłka z tą firmą .
Będzie i przełomowe info, które wybije kurs na trzycyfrówkę, ale zanim to się stanie będziemy widzieli ogromne ilości komunikatów związanych z budowaniem i rozwojem wszysktich projektów. Pieniędzy na zakupy ludzie jak widać mają dużo a akcji już jest mało. Niedługo akcje się skończą a bardzo dobre informacje wciąż przed nami. Aby dobić resztki drobnych posiadaczy spekuła musi zaproponować nową i to dużo wyższa cenę, Myślę, że 20 zl to może być kurs, gdzie większość drobnicy odda papier do zera i w połowie przyszłego roku zaczniemy rajd na 100 zł.
Myślę bardzo podobnie. Tylko myślałem że do 10 zł. większość odda a się okazuje że mało kto. Ale to też dobrze wróży. Boje się że to tylko moje pobożne życzenia a nie zdrowy rozsądek.
Będzie napewno info o finansowaniu, to pozwoli kursowi wjechać na grubsze dwucyfrówki, choć obecne informacje też są świetne, dzisiejsza informacja o porozumieniu z Polską Grupą Zbrojeniową robi wrażenie. Zarząd pokazuje moc, naprawdę dobrze i szybko działa. Duże gratulacje ! Info a właściwe dziś dwa infa podane dość późno i to w piątek. Myślę że w przyszłym tygodniu będzie jakies większe wybicie kursu w górę a kolejne informacje podgrzeją już gorącą atmosferę. Technicznie lepiej że rośnie tak po kilka procent dziennie.
w tych ostatnich infach jest ustalony EWENTUALNY pierwszy mur przed dalszymi wzrostami kursu i tam wyjde na jakis czas z MBF, BO PO CO RYZYKOWAC , jak tyle spolek gra w zbrojeniowke-pozdro inwestory