• No co tu taka cisza? :))) Autor: ~Ktoś [89.174.230.*]
    Przecież wczoraj jak wam ożeniłem 250 k po 20 gr. to łykaliście jak pelikany , a dziś ? :)))
    Skończyło się kieszonkowe?
    Tak delikatnie zostaliście ubrani i co?
    Czekam na 14 groniach.
    Nara :)
  • Re: No co tu taka cisza? :))) Autor: ~wawa [78.154.94.*]
    Dnia 2009-09-25 o godz. 15:42 ~Ktoś napisał(a):
    > Przecież wczoraj jak wam ożeniłem 250 k po 20 gr. to
    > łykaliście jak pelikany , a dziś ? :)))
    Skończyło się
    > kieszonkowe?
    Tak delikatnie zostaliście ubrani i co?
    > Czekam na 14 groniach.
    Nara :)

Ktosiu - pisałem ci co należy zrobić ze starkiem i co będzie się dziać z kursem, pisałem ci rówież o Urlopach.pl - przeanalizuj co się dzisiaj działo !, a ty tu piszesz o jakiś groszach, że zarobiłeś 10 %.
    Odezwę sie po walnym, a ty przez ten czas poczytaj komunikatów spółek itp., przeanalizuj wszystkie moje posty, i wtedy może coś się więcej nauczysz i zarobisz nieco więcej.
    pozdro.
  • Re: No co tu taka cisza? :))) Autor: ~radekslo [79.185.33.*]
    kolego... za 14 to kupisz ale jak już będzie po splicie ...
    Pozdrawiam myślących
  • Re: No co tu taka cisza? :))) Autor: ~Ktoś [89.174.230.*]
    Pozyjemy zobaczymy.Jak ja kupowałem Starka po 5-8 gr to niektórzy też sie śmiali, że biore śmiecia. Jak go pchnąłem po 25 gr ( no doszedł przez 2 sesje potem do 33 groni), to też sie niektórzy śmiali, że sie pospieszyłem. I co? Źle zrobiłem. Tylko mi nie mówcie, że też tu wtedy byliście.
    Jak powiedziałem pożyjemy , zobaczymy. Jak spadnie do 14 gr to kupie 0,5 mln szt, jak zleci do 12 gr to dokupie kolejne 0,5 mln. Jesli jesteś ciekaw to przeanalizuj sprzedaż Starka jak doszedł do 25 gr. To duże zlecenie sprzedaży było moje. Fakt po 5 gr to można sie bylo obłowić. Za 50 k - 1 mln akcji.
    P.S.
    Popatrz na jego inne akcje przed wybiciem zawsze bylo lekko w dół.
  • Re: No co tu taka cisza? :))) Autor: ~ss [83.143.165.*]
    to kup jeszcze ze 2 bańki
  • Re: No co tu taka cisza? :))) Autor: ~slawek [89.174.230.*]
    2 baniek nie kupię, bo to potem trzeba ożenić a z taką ilością to chwilę trza się pobujać. 1 mln szt już troche atwiej, ale ..... nie przy tej cenie ( którą notabane ktoś w trakcie sesji usilnie ratowa 10-20 szt :) ). Cena dla mnie akceptowalna to poniżej 16 gr.
    Na chwilę obecną jest wielu spekulancikóe co pokupowali po 16-17 gr. I w razie W wywalą po tyle bez straty lub z niewielką stratą.
[x]
STARKDEV 0,00% 0,01 2013-12-11 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.