Masz rację. Dokładnie tak to wyglądało od początku tej zorganizowanej podbitki. Miejmy nadzieję że akcje kupi jakiś długoterminowy inwestor instytucjonalny, a nie kolejny spekulant.
Nie lubisz a znasz hmmm nie pogniewam się jak wejdzie i zrobi 2000 procent jak na one more lovel 1000 chyba jak na ekipie i chyba kilka albo kilkanaście tysięcy procent na columbus tam do dopiero był rajd hmmm szkoda ze nie byłem od początku ehhh
O tym tak nie pomyślałem jednak wiele osób zrobiło i miało okazję wychodzić każdego dnia z zyskiem dopiero później cofało fakt lepsze są zdrowe wzrosty tutaj takie będą w ogóle ta sesja to jakiś ewenement prawie nic nie spadło po takich wzrostach te transakcje sprzedażowe to tyle co kot napłakał w porównaniu do pakietów jakie idą na wzrostach hmm czy to january wchodzi czy też nie to nie ma dla mnie żadnego znaczenia liczy się to co najważniejsze czyli premiery wszystkie na PC i wszystkie na konsole playstation Xbox itd
J C wszedł w OML ze względu na Gr1 i jego przepotężny wtedy charakter spekulacyjny owszem gra odniosła niesamowity sukces ale problemem był realny zysk do kasy studia po odjęciu prowizji i podzieleniu przychodów i tak dalej i tak dalej wszyscy wiemy co nie zmienia faktu ze kurs wykręcił 20krotnosc do dołka do wierzchołka. Red Frost ma jeszcze większy potencjał spekulacyjny i co najlepsze cały tort trafi do Drago a nie tylko okueszki ale jedna rzecz wam powiem szczerze wątpię żeby to akurat January wchodził do Drago, mam zupełnie inna wizję i nie chodzi w niej o JC. Dziś nie było widać spania, jakieś pojedyncze transakcje, kurs trzyma się sztywno wiec pewnie lada moment ostro ruszy. Rynek nie wycenił jeszcze nic poza wyrównaniem do niedowartościowanego wtedy czynnika CZ , jeszcze nie ma w cenie nawet lata i jesieni.....