twoja sprzedaż: >2.7zł - chciałeś żeby wstawić - twoja sprzedaż na górce, >1.5zł - chciałeś żeby wstawić - twoja sprzedaż na górce,
twoje zakupy:
>prawo poboru 0.1zł - musiałeś mieć jakieś akcje, skoro miałeś PP, to możesz się odnieść, co do daty zakupu i po ile, bo nie wiemy
Sprzedaż:
>0.13zł - tu chyba się zgodzimy, bo o tym trąbiłeś.
I teraz masz swoje, już wcześniej wspomniane działania spekulacyjne. Możesz teraz wyjaśnić, czy jeszcze chcesz żeby coś dodać?
>0.8zł - moje obserwacje, 0.664zł - chciałeś żeby wstawić, 0.56zł - chciałeś żeby wstawić, >0.5zł - moje obserwacje,
twoje występy powyżej, oczywiście też bierzemy pod uwagę, ale startujemy z poziomu 0.44zł Lawina.......
0.44zł - chciałeś żeby wstawić, >0.4zł - moje obserwacje, >0.36zł - moje obserwacje, >0.35zł - moje obserwacje, >0.3zł - moje obserwacje, >0.27zł - moje obserwacje, 0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz, 0.2zł - kolejny twój zakup znacznego pakietu, o którym trąbiłeś
Z twojego wpisu wynika, że jednak straty miałeś, skoro piszesz o cięciu. Powiedz, jak to jest ciąć straty i twierdzić, że zarabiasz. Podejrzewam, że wiele osób czeka na twoje wyjaśnienia. Śmiało. Tylko merytorycznie, bez inwektyw i bajek.
Autor: ~Wiesko [93.159.7.*]2025-10-23 10:04 Plączący się miedzy nogami, a gdzie inne emisje akcji z pp, a gdzie kurs 1,24, 0,88, 0.70, 0,60, 0,53, 0,17, 0,10, 0,06 itd.
Pewnie przeoczyłem. Gdzie ci to wstawić, żebys mógł się precyzyjnie odnieść? Tylko napisz, czy to twoje zakupy w dołkach, czy sprzedaż na górce. Czekam, jak mam wpisać. Zrobię update.
wiesiek, kolejny dzień się zaczyna. Czy bedzie kolejnym bez twoich wyjasnień? Odniesiesz się do swojego stwierdzenia, jakoby zarabiałeś od 0.88zł, czy swoim milczeniem potwierdzasz, że jesteś KŁAMĆĄ?