Gdyby nie było tych rekomendacji kurs bylby poniżej ,20 zł a tak wielu dawnych udziałowców i założycieli tej spółki jak dr Dziubiński może spokojnie opuścić pokład w godnej cenie bo inaczej musieli by sprzedawać np po 15 zł
Ja wtedy kupowałem po 7 zł i sprzedałem w okolicy 40, później brałem po 18-20 zł i sprzedałem znowu powyżej 40 teraz kupię w okolicy 30 i pewnie znowu coś kiedyś zarobię ale na pewno nie szybko, bo spółka nie ma przychodów i nie zarabia ale mam nadzieję że z czasem to się zmieni.
Maniek kupował zawsze w najniżej możliwej cenie w tamtym okresie, wiem widziałem na własne oczy. Później inteligentnie opuszczał pokład ale zawsze powyżej 40 zł a teraz jest pewien że długo tego poziomu nie osiągniemy a mimo tego jednak zaryzykuję zakup za 30 zł. To Geniusz.
Dnia 2025-10-22 o godz. 09:15 ~Dd napisał(a): > Maniek kupował zawsze w najniżej możliwej cenie w tamtym okresie, wiem widziałem na własne oczy. Później inteligentnie opuszczał pokład ale zawsze powyżej 40 zł a teraz jest pewien że długo tego poziomu nie osiągniemy a mimo tego jednak zaryzykuję zakup za 30 zł. To Geniusz.
okey piracik33 podobnie brał po 6 a sprzedał po 40 i teraz juz nie chce rosnać tylko spada