• Nowa strategia rozwoju Autor: ~Konrad [46.205.207.*]
    Prezes dodał nowy film, spółka przygotowuje nową strategię rozwoju.
    Ps. Film już ponad 250 000 widzów w kinach
  • Re: Nowa strategia rozwoju Autor: ~Sanczo [95.85.66.*]
    Niech spadają na drzewo. Ta spółka, to jakiś nieśmieszny żart.
    Prezes, nagrywa filmy, potem nie. Zamyka konto swoje na youtube, potem znowu wraca. Znowu nagrywa film, a spolka tak czy inaczej zalicza dno.
    Nie zajmują się robota, tylko wszystko wokół. Na zakładali spółek w Holdingu i pewnie kasa bokami wychodzi.
    Po co takie spółki wprowadzać wogóle na giełdę?
    Spółka jakich wiele na NC, z przeciętnymi, a nawet niższym przychodami i takimi samymi zyskami.
    Żart.
  • Re: Nowa strategia rozwoju Autor: ~Greg [96.0.24.*]
    Popieram. Kto da się wrobić w akcjonariat tej firmy, niech potem nie wypłakuje się, tu na forum, że wpakował kasę w akcje, które spadają na dno, podobnie jak spółka Ekipa Holding.
  • Re: Nowa strategia rozwoju Autor: ~Ww [188.146.152.*]
    Skrajny pesymizm jest tutaj w Waszych komentach, ja jednak, zobaczyłem Prezesa odmienionego, widać facet odpoczął, na twarzy ma wyrysowaną nową energię. To jest dla mnie coś nowego. Ja to trochę łączę też z tym, że zaraz tj 28.10 na jego koncie maklerskim pojawią się akcje Ekipy, poczuje się nie jak Prezes, a jak my współwłaściciele spółki, to wg mnie przyczyni się do dbania o wartość portfela, jego zaangażowanie i kreatywność, widać idzie nowe, to nowe, na które czekamy. Moja opinia
  • Re: Nowa strategia rozwoju Autor: ~Nuki [51.94.16.*]
    Sprdlaj gościu. Kogo obchodzi jego odmiana? Swoimi wpisani, to pewnie niejedengo wyciągnąłeś w to bagno i wsadziłeś na minę. Kogo obchodzą jego akcje, jak w swoim portfelu coraz większa czerwień? Oni mają swoje akcje po 10 gr, a ci co kupowali z rynku, to minimum po kilka złotych do nawet kilkunastu średnią cenę zakupu. Wystarczy, że taki prezes weźmie sobie grubą wypłatę i żyje, co też robią. Zobacz jak żyje Wojtyca, - wujek Łuki czy Wiśniewski - mrożon Friz. Jakbym miał dzisiejsza wiedzę, to poniżej złotówki bym nawet, na to nie patrzył, nie wspominając kupowania.
  • Re: Nowa strategia rozwoju Autor: ~Ww [93.159.46.*]
    Poczułem się jak Prezes do którego powinieneś kierować swoje żale
  • Re: Nowa strategia rozwoju Autor: ~anty [80.55.171.*]
    Przecież ten film powstał, aby koszt prywatnego wesela wrzucić sobie w koszty. Już zdążyłem się przyzwyczaić, że z pieniędzy inwestorów (w tym moich) finansuje się różne "wymysły" influencerów, które w większości nie spinają się przychód/koszty. Wywala się kupę kasy, bez żadnej gwarancji na zwrot. Powstają różne spółki i spółeczki w ramach holdingu, mami się w eterze jakimiś fimikami (już ile lat tworzą się te dinozaury, tak rzekomo chwalone i nikt ich nie widział) czy aplikacjami dubbingowi, które przecież już przez innych zostało wymyślone. A co mamy za zainwestowane pieniądze? spadek kursu o kilkaset procent z perspektywą kolejnych spadków, zero dywidendy itd. Kiedyś sobie oprawie w ramki - zlecenie kupna tych akcji, na wzór dla dzieci jak łatwo stracić pieniądze. Jaki wniosek? Nigdy nie ufaj gadającym głowom z internetu!!
  • Re: Nowa strategia rozwoju Autor: ~Gambit [185.217.71.*]
    Już, ktoś o tym pisał wyżej.
    Według mnie, nie ma co beczeć, bo skoro z tym ślubem, czy dofinansowaniem na lektora tak było, to na plus dla Ekipy, bo widać chłopaki potrafią kombinować i przyznaj, że sam byś tak nie zrobił mając taką możliwość.
    Następne, to po weekendzie otwarcia film ze ślubu miał już ponad 250 000 klientów w kinach, a nadal tam leci i dużo ludzi przychodzi, bo Friz z żoną jeżdżą po kinach, by się spotkać, co przyciąga fanów. Podejrzewam, że zarobią więcej niż wydali, a dodatkowo zarobią na reklamach w filmie, bo dużo tam kontentu plasowanego, tym bardziej, że sam film nie kosztował, dużo bo zrobili go własnymi siłami, a nie jak "100 dni do matury".

Następne dostali dofinansowanie na lektora AI i korzystają z tego. Muszą rozliczyć kolejne etapy i to robią. Jeśli ktoś im zazdrości tej kasy, to nie musi, bo każdy dofinansowanie takie mógł wziąć. Cały ambaras jest o to, że dużo nierobów, jak na przykład Śpiewak, który sam żyje z datków Patronite rozdmuchali temat, a pojęcia nie mają, jak wyglądają choćby same procedury dofinansowań czy warunki aby je uzyskać.
    Nie wierzcie we wszystko, co czytacie na twiterze czy forach, bo tam jest dużo hejterów z których niemal każdy by wskoczył w miejsce członka skupionej wokół Ekipy, gdyby miał taką możliwość.

Spółka Ekipa Holding działa, na owoce trzeba poczekać, co będzie widać w sprawozdaniach.
    Nauczcie się czytać sprawozdania, bo nie tylko zysk się liczy a dużo smaczków jest ukrytych w środku, które w przyszłości będą miały wpływ na efekt koncowy.
    Sam Holding Ekipa jest pod opieką fachowców z prawdziwego zdarzenia. Zarząd, RN czy udziałowcy. Pomijąc Friza, Łukiego, to Ciszewski czy Biernacki z gieldowego Dino, jeden z najbogatszych Polaków.
  • Re: Nowa strategia rozwoju Autor: ~Konrad [46.205.207.*]
    Skąd informacja, że Biernacki jest w akcjonariacie?
  • Re: Nowa strategia rozwoju Autor: ~Gambit [185.217.71.*]
    https://ekipaholding.pl/2021/06/aktualnosci-ekipa-holding-sa/

https://rejestr.io/krs/392240/bt-kapital
  • Re: Nowa strategia rozwoju Autor: ~Oskar [154.47.27.*]
    To dobre i przecież stare informacje, które mi umknęły. Nawet, bym sam się nie domyślił, że BT Kapitał, to spółka Biernackiego.
[x]
EKIPA 1,62% 1,88 2025-10-24 16:00:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.