One jeszcze będą trwały :-)) Dzisiaj podbitka do 29 prawie (28,96 ) I ponad 3 mln obrotu. Oczywiście wszystko to "sztuczne" Gdyby to był obrót 0,5 mln to jeszcze bym mógł uwierzyć, ale ponad 3 mln :-)))))))))) Teraz tylko ciekawi mnie do ilu zejdą jak szybko zejdą to pokażę ich siłę lub desperację Stawiam osobiście poziom 23... chociaż może ich przeceniam :-))
No cóż, każdy się może pomylić..:-))) Piszę o 23 żeby nikt nie panikował jak będą zbijać. A czy będą zbijać ? :-)))))) Zobaczymy.. Obstawiam 23 nadal, ale pewnie się mylę :-)))
Skoro taki był odzew na moją hipotezę tzn.. jestem blisko prawdy :-)) Wiem, że bardzo by chcieli zejść do 23 a nawet niżej...:-))))) Ale cóż, obstawiam 23,95 :-)) Niżej raczej nie powinni Zobaczymy. Najważniejsze to nie dać się skołować huśtawkami notowań.
I po co te nerwy trollle juz 5 raz będę zarabiał w tym roku na jsw, wspaniała spółka, najlepsza opcja w tym roku, a jak przyjdzie czas to trzeba zająć pozycję długą ale to już na poziomach 40-50zł i cierpliwie poczekać aż się pozabijają sami przy wyjściu