Młody rybak codziennie patrzył na łódź stojącą w porcie. Marzył, by wyruszyć na połów, ale zawsze znajdował wymówkę: raz morze było zbyt wzburzone, innym razem miał inne zajęcia. Pewnego dnia łódź została sprzedana komuś innemu. Rybak pozostał na brzegu, patrząc, jak ktoś inny wraca z pełnymi sieciami.
Bardzo często, mniej znaczy więcej, tylko problem jest z tym, że większość ludzi nie zdaje sobie z tego sprawy i podąża za tym, żeby mieć więcej i więcej . . .
ps.
Tutaj jest wiele takich co mogli sprzedać w zeszłym roku powyżej 21 PLN i cieszyć się ładnym zyskiem ale było im mało i chcieli więcej w wyniku czego mają teraz o wiele mniej . . .
A moze tych rybakow jest wielu m. in. dlatego, ze kilka miesiecy temu gdy kurs podchodzil pod 19 zl zasugerowali sie zalozonym przez ciebie watkiem "wykres bajka avanti cargo ->> 23zl" ?
naprawdę wierzysz w to, że się zasugerowali tym co pisał tutejszy największy troll, z którym się nikt tutaj nie zgadza i się z niego wyśmiewają ? ps. ten twój nick jest ci bliski sercu?
Ja pokazuje tylko twoje bledne prognozy, a tobie nie w smak o tym czytac. Ale nawet jak ktos cie lapie za reke podczas kradziezy to twierdzisz, ze to nie twoja reka.
Wiec tym bardziej nikt nie powinien się sugerować tym co tu pisze, a gdy czytam co tu tutejsze longi od lat wypisuję, to jestem przekonany, że tego nie robili i w wyniku czego jeszcze następnych kilka lat będą mogli dumnie tutaj przypominać realkowe treści typu: tylko longi zarabiają i że szable policzone . . .
ps. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ps. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Piszę, bo w świecie ludzi majętnych i kulturarnych, do jakiego należę, w dobrym tonie prowadzić jest lekką, zajmująca i skrzącą się erudycja konwersację. Konwersuję z wami, ale ja nic nie muszę Nie jestem inwestorem, ja nie muszę zarabiać, bo mam już wszystko. Jestem tu dla czystej rozrywki, a że czasem rzucę w rynek kilka czy kilkadziesiąt milionów? To z nudy.