• Pomyślałem o Blacku......... Autor: ~Animator [95.49.157.*]
    Młody rybak codziennie patrzył na łódź stojącą w porcie. Marzył, by wyruszyć na połów, ale zawsze znajdował wymówkę: raz morze było zbyt wzburzone, innym razem miał inne zajęcia. Pewnego dnia łódź została sprzedana komuś innemu. Rybak pozostał na brzegu, patrząc, jak ktoś inny wraca z pełnymi sieciami.
  • Re: Pomyślałem o Blacku......... Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Bardzo często, mniej znaczy więcej, tylko problem jest z tym, że większość ludzi nie zdaje sobie z tego sprawy i podąża za tym, żeby mieć więcej i więcej . . .
    ps.
    Tutaj jest wiele takich co mogli sprzedać w zeszłym roku powyżej 21 PLN i cieszyć się ładnym zyskiem ale było im mało i chcieli więcej w wyniku czego mają teraz o wiele mniej . . .
  • Re: Pomyślałem o Blacku......... Autor: ~Animator [95.49.157.*]
    Dlatego sztuką jest podjęcie decyzji kiedy kupić łódkę na wielki połów. TIMING kolego.
  • Hmm, głupia sprawa . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Kupienie łódki nie gwarantuje wielkich połowów . . .
    ps.
    tutaj na Cargo jest już wielu rybaków
  • Re: Hmm, głupia sprawa . . . Autor: ~Szaletnik [141.0.13.*]
    A moze tych rybakow jest wielu m. in. dlatego, ze kilka miesiecy temu gdy kurs podchodzil pod 19 zl zasugerowali sie zalozonym przez ciebie watkiem "wykres bajka avanti cargo ->> 23zl" ?
  • Hmmm . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    naprawdę wierzysz w to, że się zasugerowali tym co pisał tutejszy największy troll,
    z którym się nikt tutaj nie zgadza i się z niego wyśmiewają ?
    ps.
    ten twój nick jest ci bliski sercu?
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Szaletnik [141.0.13.*]
    Ja pokazuje tylko twoje bledne prognozy, a tobie nie w smak o tym czytac. Ale nawet jak ktos cie lapie za reke podczas kradziezy to twierdzisz, ze to nie twoja reka.
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Wiec tym bardziej nikt nie powinien się sugerować tym co tu pisze, a gdy czytam co tu tutejsze longi od lat wypisuję,
    to jestem przekonany, że tego nie robili i w wyniku czego jeszcze następnych kilka lat będą mogli
    dumnie tutaj przypominać realkowe treści typu: tylko longi zarabiają i że szable policzone . . .

ps.
    Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Szaletnik [141.0.12.*]
    Skoro nikt nie powinien sie sugerowac tym co piszesz to po co to piszesz ? Po to, by celowo wprowadzac ludzi w blad?
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    ps.
    Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Re: Hmmm . . . Autor: ~black944 [31.61.172.*]
    Piszę, bo w świecie ludzi majętnych i kulturarnych, do jakiego należę, w dobrym tonie prowadzić jest lekką, zajmująca i skrzącą się erudycja konwersację. Konwersuję z wami, ale ja nic nie muszę Nie jestem inwestorem, ja nie muszę zarabiać, bo mam już wszystko. Jestem tu dla czystej rozrywki, a że czasem rzucę w rynek kilka czy kilkadziesiąt milionów? To z nudy.
  • Dobre :)))))))))) Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2025-10-21 o godz. 16:24 ~Animator napisał(a):
    > Dlatego sztuką jest podjęcie decyzji kiedy kupić łódkę na wielki połów. TIMING kolego.

=======================

To prawda . . .
  • Re: Dobre :)))))))))) Autor: ~Jan_z_Karsiboru [31.60.108.*]
    No chyba, że akurat zapierdziela łódkę, jak temu rybakowi, co poszedł na tańce.)
  • Hmmm . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    no cóż, niech inni rybacy cieszą się łódką . . .
  • Hmmm . . . Autor: ~black944 [93.159.36.*]
    i aby tylko nie zatonęli pod ciężarem swoich łowów . . .
  • w 84% dopiero za trzecim razem . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    wykres się robi ciekawy . . .

https://stooq.pl/q/?s=pkp&c=1y&t=l&a=ln&b=1
  • Hmm, głupia sprawa . . . Autor: ~black944 [93.159.36.*]
    Dnia 2025-11-07 o godz. 18:41 ~black944 napisał(a):
    > i aby tylko nie zatonęli pod ciężarem swoich łowów . . .

=============================

czasami niej znaczy więcej . . .
  • głupia sprawa . . . Autor: ~black944 [93.159.36.*]
    a i też trzeba wiedzieć kiedy być na morzu i sieci zarzucać . . .
[x]
PKPCARGO -1,20% 14,82 2026-05-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.