koniec bajki = do przejęcia :))) szykować się na UPPPP :)
INTERSPORT S.A.
Temat Przychody za II kwartał roku obrotowego 2025/2026 Podstawa prawna Art. 17 ust. 1 Rozporządzenia MAR - informacje poufne
Treść raportu: INTERSPORT Polska S.A. z siedzibą w Cholerzynie, Cholerzyn 382, 32-060 Liszki, wpisanej do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa Śródmieścia w Krakowie XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 216182, kapitał zakładowy w wysokości 12.163.932,50 zł, wpłacony w całości, NIP 676-001-65-53 informuje,
że według wstępnych szacunków, w okresie od 1 lipca 2025 r. do 30 września 2025 r.
Spółka osiągnęła łączne przychody ze sprzedaży w wysokości 41.222 tys. zł, czyli o 15,4% niższe w stosunku do analogicznego okresu (było: 48.699 tys. zł).
Narastająco, w okresie od 1 kwietnia do 30 września 2025 r. Spółka osiągnęła łączne przychody ze sprzedaży w wysokości 82.343 tys. zł, czyli o 12,4% niższe w stosunku do analogicznego okresu (było: 94.036 tys. zł).
Ale piszecie tutaj bajki po co wykazywać nie wiadomo jakie zyski i płacicie tego podatki lepiej spokojnie sobie prowadzić firmę większość i tak produkcji jest przekazywana w formie darowizny na cele wojny z Ukrainie kto mądry przeczeka i zobaczymy albo końcówka roku albo na wiosnę tutaj będzie się działo Czy to będzie cena teraz 50 gr czy 60 gr 45 gr to nie ma większego znaczenia jak pójdzie dobra informacja to może być tutaj skok kilkuset procent
Tytan i inni bajkopisarze idźcie sobie do pierwszego lepszego sklepu intersport i na własne oczy oceńcie jak są zapatrzone bo ja byłem i widziałem że jest tam straszna bieda.Na co właścicielowi marki 4F ten wrzód na tyłku skoro ma swoje sklepy świetnie zaopatrzone i urządzone z gustem.Skonczcie wciskać ludziom kit że czym gorzej tym lepiej dla firmy Intersport Polska bo jak na moje oko zostanie to zlikwidowane.