Walą z wora do wora a zawsze ktoś odda. Akcjonariat super :) Macie okazję to oddawać co do 1 szt i spokój :) Lepiej spać spokojnie i radośnie :) Jeszcze troszkę i wydębią co do 1 szt :) Brak słów. Pozdrawiam serdecznie wszystkich
P. S. "jack" - czuje, że idzie dobre info... PKC pojadą i wyczyszczą wszystko do góry. Potem zgodnie z zasadą, zaczną kupować na górze :) pozdro
Dnia 2025-10-21 o godz. 12:20 ~Mirks napisał(a): > Walą z wora do wora a zawsze ktoś odda. Akcjonariat super :) Macie okazję to oddawać co do 1 szt i spokój :) Lepiej spać spokojnie i radośnie :) Jeszcze troszkę i wydębią co do 1 szt :) Brak słów. Pozdrawiam serdecznie wszystkich > > P. S. "jack" - czuje, że idzie dobre info... PKC pojadą i wyczyszczą wszystko do góry. Potem zgodnie z zasadą, zaczną kupować na górze :) pozdro
Nic nie zbierają bo niby kto normalny sprzeda po tych cenach ?. Miałem zgarnąć te 20 K ale brałem już i po 2,34 / 2,40 więc przy " nurku " się przyczaję. JA pełny na maxa. DOBREGO Info do końca 2025 niestety nie będzie. Strata za 2025 - 5 mln. około. Ale to już wliczone w cenę. KRAKÓW !!! pozdrawiam . // kto wytrzyma ten zarobi- jak zawsze.
"Kreślacze" w akcji :) 10 szt (25 zł :)) ustawia zamknięcie. Teraz nikt nie oddaje a ty liczysz, że zanurkuje na 2,34? Tam ktoś ma kupione znikome ilości akcji po takich cenach. Jasne, że mogą dla zabawy zejść na poziom 2,34 zł - zrobią to między sobą, ale i tak nie dostaną 1 szt :) Robią obrót póki co i liczą na naiwnych, może ktoś odda swoje akcje. Kurs jest trzymany w ryzach z racji tego, że w obrocie nie ma za dużo akcji. Czasem mam wrażenie jakby zarząd grał pod wrogie przejęcie :) Kompletnie nie interesuje go cena na parkiecie. Informacji zero, jedynie raporty. Najbardziej uśmiałem się z rekomendacji, gdzie obniżyli o 0,01 euro centa :) a drudzy podwyższyli o tyle samo. "Straszna" informacja mająca duży wpływ na działalność spółki :) Czasem się zastanawiam, kto im płaci za te mega rekomendacje. Równie dobrze mogliby napisać, że obniżają lub podwyższają pół euro w jedną i drugą stronę :) Też by pasowało :) Same aktywa spółki... Roskie w cenie od dawna, więc musi być tylko lepiej. Obecnie też i drobni kupują po parę szt a kilka % wyżej wystawiają na S, zawsze to na fajki będzie :) Po mojemu idzie dobre info, tak czuje. Pożyjemy, zobaczymy. Poz tym niebawem euro zacznie się umacniać, więc i kurs pójdzie do przodu :) Pozdrawiam serdecznie
Info -wyniki i inne bzdety to były wspaniałe przy IPO 2007 . Sam brałem wielki kredyt pod zakup ale na szczęście redukcja była duża i za swoje NIE kupiłem. Fakt ,że skoczyły te akcje na 59 zł. a póżniej był powolny i trwały zjazd z odbiciami w okolice 10 zł. I czy wiadomośc / wyniki ibyły dobre czy złe to kurs się nie zmieniał za bardzo. Właścicielom nie zależy na cenie % mają ciągle to samo. W zarządzie rodzinka - dobre pensyjki i mają się znakomicie. Tak to wygląda- niestety. A dobre infa przyjdą i owszem , zacznie się wydzieranie papiera powyżej 5 zł. Trzeba jednak jeszcze poczekać na ten luxus. Pozdrawiam.