"Kreślacze" w akcji :) 10 szt (25 zł :)) ustawia zamknięcie. Teraz nikt nie oddaje a ty liczysz, że zanurkuje na 2,34? Tam ktoś ma kupione znikome ilości akcji po takich cenach. Jasne, że mogą dla zabawy zejść na poziom 2,34 zł - zrobią to między sobą, ale i tak nie dostaną 1 szt :) Robią obrót póki co i liczą na naiwnych, może ktoś odda swoje akcje. Kurs jest trzymany w ryzach z racji tego, że w obrocie nie ma za dużo akcji. Czasem mam wrażenie jakby zarząd grał pod wrogie przejęcie :) Kompletnie nie interesuje go cena na parkiecie. Informacji zero, jedynie raporty. Najbardziej uśmiałem się z rekomendacji, gdzie obniżyli o 0,01 euro centa :) a drudzy podwyższyli o tyle samo. "Straszna" informacja mająca duży wpływ na działalność spółki :) Czasem się zastanawiam, kto im płaci za te mega rekomendacje. Równie dobrze mogliby napisać, że obniżają lub podwyższają pół euro w jedną i drugą stronę :) Też by pasowało :) Same aktywa spółki... Roskie w cenie od dawna, więc musi być tylko lepiej. Obecnie też i drobni kupują po parę szt a kilka % wyżej wystawiają na S, zawsze to na fajki będzie :) Po mojemu idzie dobre info, tak czuje. Pożyjemy, zobaczymy. Poz tym niebawem euro zacznie się umacniać, więc i kurs pójdzie do przodu :) Pozdrawiam serdecznie