• Po cichutku Autor: ~Michal [91.94.28.*]
    A co sądzicie o SDS Optic?
    Na czatach piszą, że to może być kolejna spółka do odpalu
  • Re: Po cichutku Autor: ~Sonia [89.64.94.*]
    wiele spółek będzie się chciało załapać na końcowy rajd, ale to musi być organczne żeby coś wyszło. Tu w końcu puzzle zaczynają na ICE się składać. Nie mam zamiaru skakać bo innych med/bio/deeptechach. Za dużo min widziałem. A Ty rób jak uważasz.
  • Re: Po cichutku Autor: ~zorientowany [91.150.217.*]
    dyplomatyczna odpowiedz, po tym co pokazal sds w badaniach kliniczncyh i ktorych nie skonczyl to ja mysle ze to crap jakich malo.
    nie wiem bo nie śledzę, ale kolesie z sds lajkuja sporo postów Medinice na linked in, więc pewnie zapakowani.
  • Re: Po cichutku Autor: ~xyz [89.171.112.*]
    mogą sobie pin dole lajkować i o niczym to nie będzie świadczyło. Coś jeszcze przemawia za słusznością podjęcia ryzyka inwestycyjnego?
    koleś nagania na sds, więc mu odpisałem nt SDS, prezes SDS zalajkował ostatni post :). Nic więcej.
  • Re: Po cichutku Autor: ~kuna [73.246.123.*]
    Dnia 2025-10-21 o godz. 09:41 ~Michal napisał(a):
    > A co sądzicie o SDS Optic?
    > > Na czatach piszą, że to może być kolejna spółka do odpalu

Jak już założyłeś naganiacki temat to zobacz Captor
    o nim nic na czatach nie piszą, forum też jest martwe, a rośnie na sporych obrotach i wygląda jak odwrócenie trendu.

• Re: Po cichutku Autor: ~ssss [31.60.252.*]
    Przypominam, że spółki zajmujące się wynajdowaniem i badaniem różnych cząsteczek to ryzyko o jeszcze 2 razy rzędy wyższe (czyli ze 100 razy) niż w przypadku spółek medtechowym, takich jak Medinice. Tam cząsteczka nie przejdzie jakichś norm bezpieczeństwa czy certyfikacji i jest po sprawie, a urządzenie zawsze można jakoś poprawić i od nowa próbować badać pod kątem norm bezpieczeństwa czy certyfikować. Nigdy więcej takich spółek do mojego portfela. Zarobić można, ale tylko spekulacyjnie.
[x]
MEDINICE 2,42% 12,70 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.