wiele spółek będzie się chciało załapać na końcowy rajd, ale to musi być organczne żeby coś wyszło. Tu w końcu puzzle zaczynają na ICE się składać. Nie mam zamiaru skakać bo innych med/bio/deeptechach. Za dużo min widziałem. A Ty rób jak uważasz.
Dnia 2025-10-21 o godz. 09:41 ~Michal napisał(a): > A co sądzicie o SDS Optic? > > Na czatach piszą, że to może być kolejna spółka do odpalu
Jak już założyłeś naganiacki temat to zobacz Captor o nim nic na czatach nie piszą, forum też jest martwe, a rośnie na sporych obrotach i wygląda jak odwrócenie trendu.
Przypominam, że spółki zajmujące się wynajdowaniem i badaniem różnych cząsteczek to ryzyko o jeszcze 2 razy rzędy wyższe (czyli ze 100 razy) niż w przypadku spółek medtechowym, takich jak Medinice. Tam cząsteczka nie przejdzie jakichś norm bezpieczeństwa czy certyfikacji i jest po sprawie, a urządzenie zawsze można jakoś poprawić i od nowa próbować badać pod kątem norm bezpieczeństwa czy certyfikować. Nigdy więcej takich spółek do mojego portfela. Zarobić można, ale tylko spekulacyjnie.