• Garść faktów Autor: ~Maras [46.112.228.*]
    Dziś dzień bez konferencji więc ewentualny spadek będzie wynikał z naturalnego trendu. Od jutra wracamy do konfencyjnych spadków.
  • Re: Garść faktów Autor: ~Waldek [37.248.209.*]
    To nie są fakty tylko twoja opinia, która z faktami nie ma nic wspólnego. Zakładasz nowe wątki niemal każdego, a wszystkie ona zawierają niemal te same wyssane z palca banialuki.
    Uderzasz w spółkę bazując na fałszywych tezach, wprowadzasz czytających forum w błąd. Nie masz nad tym żadnych refleksji?
  • Re: Garść faktów Autor: ~Ehhhh [89.8.1.*]
    Waldek ale zauważyłeś że Maras ewidentnie zestresowany, w przeciągu kilku następnych tygodni szansa na b.dobre wzrasta.
  • Re: Garść faktów Autor: ~Maras [46.112.228.*]
    Tu jesteśmy zgodni. Za kilka tygodni, tj. po konferencjach oraz wynikach przyjdzie czas na zakupy pod korekcyjne odbicie
    Mogę przystać na to, że 'opinia' ma tu lepsze zastosowanie.

W Spółkę nie uderzam i nikogo nie wprowadzam w błąd. Od błędów mamy tu zaklinaczy, którzy od miesięcy głoszą o wartościach 30 lub 36, lub 44, a nawet wyższych. W ten sposób wpływaja na wyobraźnię i podprogowo zachęcają do zakupu, i to w czasie gdy kurs od miesięcy regularnie się obsuwa. Regularnie!

Czy ich tezy są prawdziwe? Co do fałszywości moich, pożyjemy/zobaczymy może kurs akcji potwierdzi jednak ich prawdziwość.
    Masz racje Maras wszyscy się z Tobą zgadzamy.

Przy okazji przechodząc przez dworzec centralny widziałem kilka puszek po piwie, może Ci się przydadzą ? Pozdrawiam i życzę udanych zbiorów
    Po konferencjach i po wynikach przyjdzie czas na zbiory.
    Czyli doświadczenie podpowiada Ci że po konferencjach jest sporo aluminium do zebrania? Widzisz a ja myślałem że jednak piją ze szkła, jeszcze się muszę sporo od Ciebie nauczyć kierowniku
[x]
RYVU 0,18% 27,15 2026-01-02 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.