"Zamknęliśmy kolejny rekordowy miesiąc w tym roku. Tegoroczny wrzesień był najlepszym wrześniem w całej naszej historii. Wypracowaliśmy bardzo wysoki, 25-proc. wzrost przychodów względem analogicznego miesiąca ubiegłego roku i mocno pracujemy nad kolejnymi wzrostami. Największymi rynkami we wrześniu były Słowacja, Ukraina oraz Kazachstan. Polska z dwucyfrowym wzrostem sprzedaży uplasowała się w ścisłej czołówce. Największym popytem we wrześniu cieszyły się smartfony, serwery i komponenty serwerowe oraz procesory" - powiedział prezes Serhei Kostevitch, cytowany w komunikacie."
Nawet jezeli Kazachstan wciaz nie odpalil jak bysmy chcieli, moze to jest na 20-30% mocy kazachstanu, to biorac pod uwage powyzsze to skoro i tak robia rekord wrzesnia +25% r/r dla mnie mega szacun, jesli wyobrazic sobie co jesli Kazachstan ktory w regionie jest najbardziej perspektywiczny, to tu dopiero zobaczymy rekordy r/r
Na tak bardzo dobre wyniki, odpowiedź akcjonariatu na szambie z godnie z ceremoniałem może być tylko jedna, wykonanie nieprzeciętnie celnego strzału centralnie, tam gdzie słoneczko nie dochodzi.
Chyba masz coś z głową? Na XTB gruby zbijać kurs a nie realizuje zyski Gdybyś chciał zrealizować zysk to wywalałbys na otwarciu czy poczekał aż pójdzie kurs do góry po takich wynikach? Pytanie retoryczne
Prose pana od wiedzy technicnej co bedzie po tsech białych zołniezach jutro i cy aby wysło z trójkąta cy racyj bocniak opisany prostokontem wyrysujom i jak do tego ma sie skok wolumenu na zadkim momentum intraday....łoooo mamuniu nie dom redy.
Rekord zysków więc na Bananie tylko -0,21% -0,0600 zł tu mi to nic nie robi :) ale na innych spółkach to bywa tragedia widać pewien schemat manipulacji.
Ładnie, sprzedałem Asbis po wyższej niż aktualna cena, ale tu wrócę od momentu sprzedaży do dzisiaj +63 do 98% na spółkach USA. Tam jest zupełnie inna dynamika.