• emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.66.*]
    Szanowni akcjonariusze ..rodziny sie nie wybiera ...wszyscy jesteśmy spowinowaceni przez posiadanie akcji społki Energa ...Nawet jak czesto nie zgadzam się z Waszymi poglądami czy nawet jak mój rozum nie ogarnia Waszej twórczości aby ją prawidłowo zinterpretować to wszystkich Was szanuje .Z forumowym znajomym /przyjacielem pseudonimem Finansista już z 8 lat czytam jego twórczośc jeszcze z czasów posiadania akcji spółki ZEPAK gdzie mój preudonim artystyczny pod którym pisałem to PAP

Jak Was zjednoczyć ponad podziałami / część wspólna posiadanie akcji ENERGA SA .Już robię trzecie podejście ..Frekfencja coraz mniejsza ....Oczywiście może żadne Porozumienie nie jest potrzebne ...ale w niczym nie zaszkodzi ...Ze względu na frekfencje 11 @ otrzymałem do tej pory wtym grupa ~arskiozan traktowana jako 1 @ ponownie bym ogłosił zawieszenie inicjatywy ... ale to nie moja porażka ale WASZA ale mając na uwadze zaangażowanie ~arskiozan który może być jak opoka a jeszcze mająca wsparcie plebana inicjatywa trwa nadal ...Wy jesteście gorsze lenie i sępy niż ja / choć może już brak akcjonariuszy nienależących do GG czytających to forum ....pytanie kto ma te akcje

Dalej poszukujemy akcjonariuszy spółki ENERGA SA ale tylko takich którzy nie są członkami GG

NIE MAJĄ podpisanej z Fundacją „To co najważniejsze” / skrót GG /

UMOWA ZLECENIA O PROWADZENIE NEGOCJACJI W IMIENIU AKCJONARIUSZA ENERGA S.A.
    lub posiadaja więcej akcji niż wykazane w umowie

nawet jeśli ktoś przesłał Fundacji informacje ile ma akcji ale nie ma podpisanej umowy o nagłówku jak u góry również do takiej osoby jest skierowana prośba bo nie jest członkiem GG bo nie podpisala umowy

Wysłanie @ do niczego nie zobowiązuje żadnej umowy też nie podpisujemy ...tworzona baza danych jest pierwszym etapem tworzenia grupy akcjonariuszy mniejsziściowych /Porozumienia akcjonariuszy .abyśmy mieli ze sobą kontakt .Mając bazę danych możemy sie skontaktować i podjąć wspólnie określone działania które mogą przybliżyć kurs do ponadprzeciętnych zysków ...Łatwo pisać ale jakie to mogą być działania .W dowolnym momencie możesz sprzedać /kupić akcje ...brak żadnej prowizji dla Porozumienia

...Bez różnicy czy chcesz sprzedać akcje za 15 czy 17 czy 20 cz 100 zł ....aby był kurs 100 najpierw musi być 15 potem 17 ,potem 20 iitd W dowolnym momencie możecie sprzedać akcje brak blokady ...brak prowizji i wynagrodzenia ....brak kosztów jeśli podejmiemy dzialania małokosztpwe lub bezkosztowe ...pojawi się problem jesli chcielibysmy podjąć działania kosztowne / jak je finansować / Chciałbym aby wszystkie osoby do np 5 tys akcji były zwolnione z kosztów gdyby się pojawiły .W pierwszej kolejności skupimy sie na działaniach bezkosztowych czy małokosztowych ...mozna 1,5 % z Pitu wykorzystać jako element pozyskania środków na działania

Akcja była rozpoczęta wystawianiem zleceń po 66 zł i jak ktoś chce to dalej może wystawiać ale przechodzimy na 2 poziom

Wystawienie zlecenia czy wpis na forum z iloscia akcji nie powoduje że mamy do siebie kontakt

Dlatego Ci ci już wystawili lub dopiero wystawia zlecenie czy napisali wpis na forum czy dopiero napiszą wszyscy sa proszeni o @ Wystawiać zlecenia można ale nie ma takiej potrzeby NAJWAŻNIEJSZY jest @ Jeśli chcielibyscie dołączyć do tworzonej listy akcjonariuszy ..bez różnicy ile masz akcji prosimy o kontakt

podajemy tylko ilość akcji i telefon do kontaku oraz województwo / miejscowość niepotrzebna ,nazwisko tez niepotrzebne /

emeryt@interia.com
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Pepe [84.205.172.*]
    Poczekaj bo mammy weekend ale też na cuda nie liczę.
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.56.*]
    Witam serdecznie ....Dalej poszukujemy akcjonariuszy spółki ENERGA SA ale tylko takich którzy nie są członkami GG

Członek GG to osoba która ma podpisanej z Fundacją „To co najważniejsze” / skrót GG /

UMOWA ZLECENIA O PROWADZENIE NEGOCJACJI W IMIENIU AKCJONARIUSZA ENERGA S.A.

Lub jeśli ktoś ma podpisaną taką umowę czyli jest członkiem ale posiada więcej akcji niż wykazane w umowie również do takiej osoby jest skierowana prośba aby wysłały @ z ilością nadwyżki akcji niż wykazana w umowie z GG

nawet jeśli ktoś przesłał Fundacji informacje ile ma akcji i kontakt do siebie ale nie ma podpisanej umowy o nagłówku jak u góry to traktujemy takie osoby że nie są członkami GG I również do takiej osoby jest skierowana prośba aby wysłały @

emeryt@interia.com

podajemy tylko ilość akcji i telefon do kontaku oraz województwo / miejscowość niepotrzebna ,nazwisko tez niepotrzebne /

Przy okazji samo wystawienie zlecenia nie powoduje że mamy do siebie kontakt / chcecie wystawiacie choć brak takiego biurokratycznego wymogu ale najważniejszy jest @ i jest obowiązkowy

Jak ktoś nie ma arkusza zleceń w swoim biurze maklerskim to choćby w poniższym linku ma podgląd

https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/ENG/typ/1/

Do tej pory otrzymałem 19 @ ...a wystawionych zleceń jest więcej więc prosimy o @ ...Trudno też powiedziec czy niektóre osoby wystawiając zlecenia nie rozbijały go na dwa ,trzy / może różne rachunki / więc ilość osób w zleceniach może być zawyżona ,Czasami ilośc akcji podana w @ nie jest widoczna w zleceniach może to być nowa osoba ktora nie wystawila zlecenia lub zlecenie było rozbite na kilka ....Nie jest to istotne na tym etapie ale najważniejszy jest @ z ilością i kontaktem ....

Ostatni @ dostałem z ilością 181 748 szt aukcji ...mazowieckie ..proszę zauważyć że grupa ~arskiozan ma ponad 300 tys akcji

Aby uniknąc aby mówili i Nas spekulanci to bardzo proszę też o zgłoszenia od osób z mała ilością akcji aby poprawić ilośc osóB
    @ DO NICZEGO NIE ZOBOWIAZUJE /WSZYSTKIE OSOBY DO NP 5 TYS AKCJI zwolnione z wszelkich kosztów ...nie bedziemy Wam z mala ilością akcji doplacać za wsparcoe ale mam nadzieje że w ramach solidarności miedzyludzkiej Nas wesprzecie

W grupie łatwiej podjąc określone dzialania ....choć trudno powiedzieć jakie bo do sądu nie pójdziemy że taki a nie inny jest kurs .
    Jeśli będzie wezwanie to nasza grupa nie jest potrzebna bo każdy sam decyduje po ile sprzeda

Jednak mając na uwadze że Orlen bedzie chciał w dialogu z akcjonariuszami podjąć decyzjke co dalej z ENERGA SA to GG będzie reprezentowała akcjonariuszy i jeśli chcecie i Nasza ilość uzbierana akcji w grupie nie będących członkami GG możemy postarać się uczestniczyć w rozmowach CO DALEJ Z ENERGA / wspierac GG lub jakieś nowe pomysły aby wariant który zaproponuje Orlen zrobić bardziej korzystny dla drobnych akcjonariuszy ...Oczywiście może być pozorowany dialog i nic nie wskuramy i zrobia co będą chcieli i jak sobie zaplanowali ale tego nie wiemy i mysle że naprawdę małym kosztem możemy włączyć się w te rozmowy

Dlatego już dziś proszę Was o analize rynku jakiego profesjonalnego prawnika i osobe ala biegły rewident lub oszczednosciowo studenta z ostatniego roku itp wynając odpłatnie aby merytorycznie wspierał Naszą Grupe podczas obrad okrągłego stołu ...Jesli nie chcemy ponosić solidarnie tych kosztow to delegacje z Naszego grona wybierzemy .Wspólnie zadecydujemy jak to ogarnąć i jakie inne działania podjąć aby przybliżtć kurs do ponadprzeciętnych zysków

• emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.45.*]
    Powiedz mi, po co jest ten Miś?
    - Właśnie, po co?
    - Otóż to. Nikt nie wie po co iWiesz co robi ten Miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa To jest Miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to jest NASZE, POROZUMOENIE i to nie jest nasze ostatnie słowo!

Macie jakieś pomysly jakie działania podjąć aby przybliżyć kurs do ponadprzeciętnych zyskow ?
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Finansista [31.22.203.*]
    Emerycie już czas byśmy zdobyli kolejne szczyty. Śmiało zbierzcie wszystko z arkusza i po zabawie.
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Finansista [31.22.203.*]
    Wszyscy szczytują. Teraz pora na Energę. W walkę GG o prawa drobnych nikt nie wierzy. Orlen 109% od stycznia kosztem prawdziwych drobnych akcjonariuszy Energa.
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~thorgi [89.64.24.*]
    Trzeba było kupować Orlen :-)
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [37.248.218.*]
    W nawiazaniu do moich wpisów w tym watku bardzo prosze o @ jeśli spełniacie warunki opisane w wcześniejsztch wpisach

Mało nas, mało nas do pieczenia chleba,Tylko nam, tylko nam, ciebie tu potrzeba

• emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.43.*]
    Dalej poszukujemy akcjonariuszy którzy nie maja podpisanej umowy z GG lub posiadają więcej akcji niż wykazane w umowie .
    Prosze przesyłanie @ z ilością akcji i numerem telefonu do kontaktu ...Wysłanie @ do niczego nie zobowiązuje ..na tym etapie tez nie przewidujemy wymogu podpisania umowy ...
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~darek [83.28.207.*]
    może w prasie powinieneś dać ogłoszenie,na innych portalach poinformowć o takiej inicjatywie,samo forum Energi/bankier to trochę mało
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~ptak1234 [91.150.198.*]
    jeżeli nie będzie wezwania na akcje Energii to w jaki sposób rozliczycie się z fundacją
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.43.*]
    Masz troche racji bo potencjal werbowania przez forum bankiera chyba sie wyczerpuje ...kto ma te akcje...
    od wczoraj 1 @ ...razem chyba 30 @
    ...jest też różnica w ilości zleceń a iliśc @ / różnie można to tłumaczyć /
    ale karawana jedzie dalej ..Czekamy na @ z iliścią akcji od osób które nie mają podpisanej umowy z GG lud mają wiecej akcji niz wykazane w umowie ....

emeryt@interia.com

podajemy ilosc ,telefon kontaktowy ,województwo

Co do ogloszenia to GG dawała ogłoszenie w AGORA aby wplacac 1,5 % z Pitu / czy pozyskala tym kanałem choć 1 wplatę/
    ale wieksze szanse sa jak dalibysmy ogłoszenie sprzedając mieszkanie ,samochód czy działke a może w dziale wynajme lokal/ mieszkanie

wszystkie oferty w tak atrakcyjnej cenie aby dzwonili z warunkiem że tylko dla akcjonariuszy Energa jeszcze niezrzeszeni w GG
    a może biuro matrymonialne dla niezrzeszonych akcjonariuszy ...Poczekamy jeszcze i pomyślimy co dalej
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~darek [83.28.207.*]
    ogłoszenie w Angorze o tworzeniu GG było znacznie wcześniej niż ogłoszenie z możliwoscią wspierania 1,5%,jest jeszcze własna strona internetowa lub chociaż grupa na facebooku,były też webinary itd
    Darku masz dane statystyczne ile osób pozyskała fundacja dzięki ogłoszeniu ,lub ile osób wpłaciło na podstawie ogłoszenia ..Ja mam dane statystyczne /jak na razie wykonane na za malej probce losowej 4 posłów regionalnych ...rozmawiałem o kampani Tusku Musisz /pokazałem zdjęcia / pytalem sie czy wiedzą o co chodzi ...twierdzili że nie słyszeli i nie maja zielonego pojęcia czy kłamali czy taki zasięg ..Choć najważniejsze aby Tusk wiedział ...Czy wie ...Może jakieś pytanie w tym temacie mu zadać ...posłowie których w biurach poselskich sądowałem wzbudziło to ich zainteresowanie i nawet chcieli sie dowiedzieć ...powiedzialem aby popytali innych posłów ...Może w ten sposób sami rozleklamuja akcje zadając pytanie o co chodzi w niej ...Moze ciekawosc będzie silniejsza niż lenistwo ...Zobaczymy czy dalej mnie wpuszczą do biura poselskiego czy tego kloenya nie obsługujemy ....Ciekawe jak tak regionalna struktura GG dopadła kROPIWNICKIEGO czy dalej ucieka i robi uniki w obawie przed spotkaniem.
    wszystkich 460 posłow i 100 senatorów dostało paczkę z materiałami o Enerdze chyba w maju/czerwcu tego roku,więc jezeli ktoś czyta co mu przynosi listonosz,to wiedzieć o Enerdze powinien.
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.43.*]
    Tak słyszałem o tym ...tylko czy zapoznali się ..a nawet jeśli to milczą ....Jednak ja nie rozmawiałem czy zapoznali sie z zawartością paczki ...Bo nawet jak zapoznali sie to tak jak z moimi przydługimi wpisami po lekturze może nie wszyscy wiemy jakie przesłanie ....Pytanie czy wogole posłowie słyszeli o akcji TUSKU MUSISZ / i czy znają jej przesłanie/
    uważasz,że ten chocholi taniec nad Energą to skad się wziął,przecież Fąfara w lutym stwierdzil,że już wyrok wykonał,wiec po co te rozmowy,zatrudnienie doracy,Staszak w Orlenie itd,itd nie twierdzę,ze to wszystko zasługa akcji /Tusku musisz/ ale po części na pewno
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~xxx [46.227.36.*]
    Panowie czy zapoznali sie czy nie to juz nie ma znaczenia. to raczej juz nie ten etap zrobilo sie glosno i jestesmy dalej... moze jeszcze nie z cena ;-)
    z ceną to my jesteśmy w czarnej .....,więc albo jeszcze konkretna decyzja, wykup/parytet nie zapadła,albo to będzie daleko niesatyfakcjonujaca nas propozycja,w przypadku wezwania trzeba czekac do wykupu przymusowego,dopiero wtedy pozew o cenę,ale z dziadowskim parytetem już nic nie zrobimy,wymienią na Orlen i pozamiatane.To pompowanie Orlenu jest niestety zastanawiające
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~ptak1234 [91.150.198.*]
    Dnia 2025-10-23 o godz. 15:40 ~darek napisał(a):
    > z ceną to my jesteśmy w czarnej .....,więc albo jeszcze konkretna decyzja, wykup/parytet nie zapadła,albo to będzie daleko niesatyfakcjonujaca nas propozycja,w przypadku wezwania trzeba czekac do wykupu przymusowego,dopiero wtedy pozew o cenę,ale z dziadowskim parytetem już nic nie zrobimy,wymienią na Orlen i pozamiatane.To pompowanie Orlenu jest niestety zastanawiające

Jak na czempiona narodowego 0,76 to i tak farsa ,u nas nie ma komu kupować .
    Ty wiesz ja wiem,ale oni twierdzą,że tfi nakupiło,więc cena jest rynkowa,w tym jest problem,cały czas to powtarzam,w narracji,z drugiej strony Esalians nie jest tutaj by stracić(chyba)
    Wracając do głównego tytułowego wpisu wątku ogłoszenie dalej aktualne ,jeśli spełniasz warunki prosimy o kontakt
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.86.*]
    Cierpliwie czekajac na ponadprzecietne zyski uparcie i jawnie przypominam o treści tytułowego wpisu z tego wątku ,,,inicjatywa w niczym nie zaszkodzi ...porażka czy sukces inicjatywy to Wasza zasługa ja jestem tylko organizatorem zjednoczenia akcjonariuszy ktorzy spełniają warunek nie maja podpisanej umowy z GG / którą podpisało ponad tysiąc osób / to również powoduje że trudniej jest zjednoczyć pozostałych akcjonariuszy ...aby Was zachecić ...brak umowy ...brak kosztow ...brak prowizji za sukces ,,,sprzedajecie i kupujecie kiedy chcecie bo brak blokady akcji / zakazu sprzedazy tzw LOCK-UP
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Leon [213.134.183.*]
    W mediach społecznościowych na FB jest grupa Znajomi w Energa SA . Spróbuj może przez tą grupę zaprosić uczestników którzy posiadają akcje a nie sa w GG do współpracy.
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.88.*]
    https://energia.rp.pl/energetyka-zawodowa/art43233271-tauron-na-historycznym-szczycie-rynek-docenia-perspektywy
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~AA [89.78.254.*]
    Taka ciekawostka...
    Jako członek grupy GG zaproponowałem użyczenie działki przy trasie A2 pod reklamę dla akcji "Tusku musisz" przy węźle Łowicz, w kierunku Warszawy, na wysokości Nieborów, ...nie było i jak widać nie ma zainteresowania , tyle w temacie:(
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Daro [193.228.123.*]
    Mogłeś sam wykonać taką reklamę, koszty związane z tą reklamę odliczylbys przy prowizji
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Pepe [84.205.172.*]
    Daro mi też ostatnio rozmawiając z GG proponowano że odliczę sobie koszty w przyszłości z umów w podwójnej ilosci jak cos zrobie. Niestety powiedziałem że żadnej prowizji im pewnie i tak nie zapłacę bo nic przez kolejny rok.nie załatwią i nic się nie wydarzy w naszym temacie.
    Proszę wszystkich którzy dali łapie w dół.aby skontaktowali się z akcjonariuszem AA i dofinamsowali i podpisali z nim.umowe na owa reklame.i pokryli koszty no a w przyszłości sobie te koszty odliczą w podwójnej wysokości. Przecież to takie proste.
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~ptak1234 [46.112.70.*]
    Do mnie Pani dzwoniła i pytała się czy nie mam możliwości powieszenia na płocie Tusku musisz ,przysłali mi magnesy na auto za darmo
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~LechWalesa [37.31.134.*]
    i to podobno podwójnie
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.66.*]
    W nawiązaniu do tytułowego wpisu tego wątku ....ogłoszenie dalej aktualne

a tymczasem parkiet donosi ze 21 października dyrektor wykonawczy ds. energetyki w Orlenie Wojciech Matuszek.powołany na to stanowisko w sierpniu został przeniesiony do władz spółki Orlen Neptun - a nowy dyrektor wykonawczy ds. energetyk to Marcin Szpak to był wiceprezydent Gdańska ds. gospodarczych w latach 2014-2019, odpowiedzialny m.in. za strategię i inwestycje, który następnie pracował w sektorze prywatnym. Jak się dowiadujemy zmiany na tym stanowisku nie są związane z wejściem do zarządu Orlenu Sławomira Staszaka, odpowiedzialnego od końca września za transformację energetyczną całej Grupy. Staszak do końca września był prezesem gdańskiej Energi.dowiedział się „Parkiet”.

Przy okazji Staszak 22 września poinformował o pezejściu do Orlenu a do tego czasu brak konkursu na nowego prezesa Energa sa oraz brak wybrania choćby pełniącego obowiązki ...Czyli czekają aż STASZAK przeprowadzi rozwod i powroci ...
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [37.248.216.*]
    Poszukiwany / Poszukiwana dalej czekamy na @ jeśli spełniacie kryteria opisane w tytułowym wpisie watku
    Ponad wszelkimi podziałami JEDNOCZYMY AKCJONARIUSZY
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [37.248.208.*]
    Czekając cierpliwie na @

Powiedz mi, po co jest ten Miś?
    - Właśnie, po co?
    - Otóż to. Nikt nie wie po co i Wiesz co robi ten Miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa To jest Miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to jest NASZE, POROZUMOENIE i to nie jest nasze ostatnie słowo!
    już znalazło się trzech czlonków porozumienia na jutrzejszą rozmowę w Orlenie,czy nadal szukacie bo nikt się nie chce ujawnić;-)
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.45.*]
    Mój zamysł był videokonferencja dla wszystkich chętnych / ktoś biernie uczestniczy tylko słucha ktos inny czynnie w miarę możliwości ktoś zada 2 pytania ,ktoś więcej Nawet zacząłen obdzwaniac ,wysyłać @ ...wszyscy w takiej formie by uczestniczyli osobiście lub ktoś w ich imieniu ...Dopiero pozniej dowiedzialem sie że limit max 5 osó...kto ma je wytypować ..jakie kryteria ...Więc poprosiłem osoby z którymi mialem kontakt pd 9 tys akcji w górę aby same jeśli czują się na siłach się wybrały kontaktując się @ z ~arskiozan
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~arskiozan [2.137.136.*]
    Szanowny, darek , zgłosiło się 8 osób. 5 weżmie udział / kolejność zgłoszeń / Przygotowaliśmy strategię rozmowy i wiodące tematy. O przebiegu tej videokonferencji poinformuję wszystkich forumowiczów.
    pozdrawiam
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.92.*]
    Przy okazji ~arskiozan zoirganizował to sptkanie dla swojej grupy ale dał się przekonać aby mogli uczestniczyć w nim inne osoby ..więc należy Mu podziękować .....Przy okazji kolejność zgłoszeń nie powinna być kryterium doboru ale druga strina nalegała na podanie listy akcjonariuszt biorących udział już do wczoraj do godz 17 ....
    Moja sugestia mając na uwadze że liczba chętnych nieznacznie przewyższa lilość 5 osób to skontaktować się z Orlenem i niech nie robią problemu / powinnim się zgodzić dodać te 3 osoby / bo to nie 30 osób

Przy okazji w ramach rownego dostępu do informacji ..postarajcie się ich przekonać bo sami pisali że cytując

Jednocześnie informujemy o planowanym spotkaniu szerszej grupy akcjonariuszy, o szczegółach którego poinformujemy zainteresowanych w drodze podobnego ogłoszenia.

Niech zrobią videokonferencje w formie monologu bez zadawania pytan jak to problem a My będziemy słuchać takie podsumowanie wszystkich spotkań to co mogą to powiedzą wykorzystując poruszane wątki na wcześniejszych spotkaniach ...

Przy okazji wyszperałem zapis audio z wczorajszego spotkania Wojewódzkiej Rady Dialogu Społecznego oraz Pomorskiej Rady Przedsiębiorczości z prezesem ORLENU gdzie tematem była aktualna sytuacja i przyszłość strategicznej pomorskiej firmy ENERGA
    Jeszcze nie miałem czasu odsłuchać ..ale są to orginały wypowiedzi a nie teksty pisane na ich podstawie ...są to informacje jawne może można materiał wykorzystać podczas videokonferencji

Szczegółowe wypowiedzi uczestników spotkania zawiera poniżej zamieszczone nagranie (do pobrania):
    O ENERDZE wypowiedzi

artykuł też poniżej

https://netka.gda.pl/energa-pozostaje-w-gdansku-pod-scislym-zarzadem-grupy-orlen-energa-ma-byc-jej-silnym-filarem-sposrod-czterech-na-ktorych-umacniana-bedzie-grupa-kapitalowa-orlen-wiesci-ze-spotkania-wojewodzkiej-r/
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.42.*]
    w nawiązaniu do tytułowego wpisu @ czynny całą dobe ...ja już wyruszam w trasę ....wyjazd na groby podtrzymując tradycje zawsze w miarę możliwości się spotykamy rodzinnie ..Pozdrawiam do usłyszenia w poniedziałku może wtorek
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Dodo [37.31.140.*]
    Wniosek już nie wierzę, ani w 50 ani w 40 zł. Jest 15 . Sprzedaje swoje bo potrzebuję kasy.
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Daro [193.228.123.*]
    Sprzedawaj jutro chętnie odbiorę
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~akcjonariusz [31.61.236.*]
    Niedyskretne pytanie - ile szt masz zamiar sprzedać?
    Żebyśmy wiedzieli czy zachwiana będzie równowaga w arkuszu zleceń...

• Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~xxx [46.227.36.*]
    nie wazne ile wal pkc zlecenia czekaja
[x]
ENERGA 5,93% 20,00 2025-12-23 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.