Przy okazji ~arskiozan zoirganizował to sptkanie dla swojej grupy ale dał się przekonać aby mogli uczestniczyć w nim inne osoby ..więc należy Mu podziękować .....Przy okazji kolejność zgłoszeń nie powinna być kryterium doboru ale druga strina nalegała na podanie listy akcjonariuszt biorących udział już do wczoraj do godz 17 ....
Moja sugestia mając na uwadze że liczba chętnych nieznacznie przewyższa lilość 5 osób to skontaktować się z Orlenem i niech nie robią problemu / powinnim się zgodzić dodać te 3 osoby / bo to nie 30 osób
Przy okazji w ramach rownego dostępu do informacji ..postarajcie się ich przekonać bo sami pisali że cytując
Jednocześnie informujemy o planowanym spotkaniu szerszej grupy akcjonariuszy, o szczegółach którego poinformujemy zainteresowanych w drodze podobnego ogłoszenia.
Niech zrobią videokonferencje w formie monologu bez zadawania pytan jak to problem a My będziemy słuchać takie podsumowanie wszystkich spotkań to co mogą to powiedzą wykorzystując poruszane wątki na wcześniejszych spotkaniach ...
Przy okazji wyszperałem zapis audio z wczorajszego spotkania Wojewódzkiej Rady Dialogu Społecznego oraz Pomorskiej Rady Przedsiębiorczości z prezesem ORLENU gdzie tematem była aktualna sytuacja i przyszłość strategicznej pomorskiej firmy ENERGA
Jeszcze nie miałem czasu odsłuchać ..ale są to orginały wypowiedzi a nie teksty pisane na ich podstawie ...są to informacje jawne może można materiał wykorzystać podczas videokonferencji
Szczegółowe wypowiedzi uczestników spotkania zawiera poniżej zamieszczone nagranie (do pobrania):O ENERDZE wypowiedziartykuł też poniżej
https://netka.gda.pl/energa-pozostaje-w-gdansku-pod-scislym-zarzadem-grupy-orlen-energa-ma-byc-jej-silnym-filarem-sposrod-czterech-na-ktorych-umacniana-bedzie-grupa-kapitalowa-orlen-wiesci-ze-spotkania-wojewodzkiej-r/