Dnia 2025-10-19 o godz. 20:09 ~zbirek napisał(a): > WSTAP DO PAM TO ZOBACZYSZ A NIE SŁUCHASZ BZDUR SMERFA KTORY DOWODÓW NIESTETY NIE MA NA TO CO PISZE TO JEST TROLL FRANCUZA
Jack Ci zadał proste pytanie, a Ty nawet nie potrafisz lub nie chcesz być przekonujący. A wpisy o trollach francuza to tu od 10lat czytam.
Zobaczcie jak post skasowali widać że zabolał zlodzi......Blega i kroka którzy pójdą siedzieć niebawem !! Wszyscy Akcjonariusze przyłanczajcie się do PAM bo sprawy idą do przodu !! A pieniądze które ukradli bleg i krok co potwierdził były minister Ziobro zostaną rozliczeni i oddadzą wszystko przynosząc w zębach !! Dołączajcie jak najszybciej im szybciej dołączycie tym szybciej odzyskacie swoje ukradzione pieniądze które wam ukradli !
Dokładnie smerf to Bleg !! Tak dla jasności ukrywając się za zagraniczny IP poprzez program i piszący sam ze sobą pod wieloma nikami na swoich postach aby inni myśleli że inni piszą z nim a to on pisze sam ze sobą i ma do tego jeszcze kilku pomagierow Chachulski itd.który mieli dostać do łapy kasę za pomoc blegowi aby spółkę doprowadzić do upadłości i teraz wiecie po co blokował emisję i sądził Było to celowe aby Upadł Petrol i zniknął z giełdy a on i kilku pomagierow mieli dostać za to kasę od Blega i kroka !! Dlatego Wszyscy przyłanczajcie się bo inaczej stracicie kasę cała która wam ukradli ci zlodzieje bleg i krok co zostało potwierdzone przez byłego ministra Ziobre !! Sprawy idą w dobrym kierunku i im szybciej przystapicie tym szybciej odzyskacie kasę !!!.....
@Szoku czas już nie przemija, przemienił się w uruchomioną procedurę więc uzbrój się w cierpliwość, to po pierwsze. Po drugie jeśli są dwa obozy, to - żeby nie chlasnąć epitetem - bezkrytyczni (PAM) i krytyczni (nie-PAM).
Brawo dla Pana prezesa i całego zarządu i PAM !!praca wasza przynosi efekty i działać ostro i rozliczyć Blega smerfa kroka który tutaj Ujada 24h na dobę bo wie że dni jego są policzone !!!
Dnia 2025-10-20 o godz. 19:07 ~Frank napisał(a): > Brawo dla Pana prezesa i całego zarządu i PAM !!praca wasza przynosi efekty i działać ostro i rozliczyć Blega smerfa kroka który tutaj Ujada 24h na dobę bo wie że dni jego są policzone !!!
A o Mdlejącym Koniu zapomniałeś? A kto pomagał Ryśkowi K. wyprowadzać pieniądze? A ci wszyscy wymienieni przez Ciebie to działali w spółce Ryśka K. poza jego zgodą/wiedzą? Dlaczego nie wymieniasz najważniejszego, a zajmujesz się drugorzędnymi, podległymi? Co tu jakiś Smerf mógł zrobić bez wiedzy Ryśka K. i Mdlejącego Konia? Zastanów się co piszesz!
Dnia 2025-10-21 o godz. 10:53 ~Sky napisał(a): > Niech zarząd ogłosi na stronie oila zapisywanie akcjonariuszy do pam.
////////// Powiedziałem na spotkaniu on-line. Do akcjonariuszy co nie są w PAM, a mają trochę akcji można wysłać zaproszenie przystąpienia listownie. Zarząd ma listę akcjonariuszy z KNF, a na niej adresy. Na to środki chyba są. Składki można też odpuścić dla nowych.
Dnia 2025-10-21 o godz. 11:25 ~Jack napisał(a): > Ponawiam pytanie co to mi da że będę w Pam , czy ktoś może mi to sensownie wyjaśnić
-------------- Przytomne pytanie. Po co PAM po tym, gdy Petrolinvest już nie istnieje? Dotąd PAM był do przegłosowywania uchwał na Walnych i trzymania za twarz żeby było cicho, teraz Walnych już będzie i nie ma co przegłosowywać. Więc, co Małecki teraz kombinuje?
Powiedzcie mi jak można do czegoś przystąpić jak nie wiemy do czego , prezes Pam jest również prezesem petrolinvestu i powinien nas informieac na czym stoimy. Ale pomijając to jeśli chce żeby większą ilość osób przystąpiła do Pan to powinna być informacja co jest teraz i co może nam dać przystąpienie do Pan a nie tylko , przystąpcie do Pan a będziecie ozloceni .
Dnia 2025-10-21 o godz. 11:25 ~Jack napisał(a): > Ponawiam pytanie co to mi da że będę w Pam , czy ktoś może mi to sensownie wyjaśnić
Tobie nic, ale nie bądź egoistą, pomyśl o innych , o Prezesie który nadal chcę być prezesem, o RN która nadal chcę kontrolować Prezesa, to wszystko rozbija się o kasę którą sobie ustalili a Ty im nie chcesz pomóc .
@Gamoniu to nie moment na ironię, Małeckiemu kroi się sprawa sądowa jeśli będzie nierówno traktował akcjonariuszy - bo prezesury PAM nie może oddzielić od prezesury Petrolinvestu, który co prawda na jego wniosek upadł, ale akcjonariusze są nadal. Każdy sąd to przyzna i wszelkie działania na szkodę materialną będą ścigane, a taka osoba zapłaci za wszelkie szkody z własnej kieszeni. Już ja się o to postaram, gniocie co "informuje" on-line swoich akcjonariuszy tylko.
ps: @Gamoniu potrzebny jest adres do Małeckiego bo on będzie odpowiadał osobiście, uczulam Cię na pomoc w tej sprawie, bo pozew musi mieć Pozwanego z adresem.
„Bycie w PAM (Porozumieniu Akcjonariuszy Mniejszościowych) ma sens właśnie dlatego, że daje siłę grupy.
Indywidualnie żaden z nas nie ma realnego wpływu na decyzje czy kierunek spółki, ale razem możemy:
• działać jako jeden głos przy kontaktach z syndykiem, sądem czy potencjalnym inwestorem,
• mieć większe szanse na dostęp do informacji i dokumentów,
• a w razie pojawienia się inwestora – jesteśmy bardziej atrakcyjnym partnerem, bo dysponujemy większym pakietem akcji.
Jeśli ktoś chciałby wejść kapitałowo w spółkę, to logiczne, że wolałby rozmawiać z grupą posiadającą np. 20–25 % akcji, a nie z pojedynczymi osobami rozproszonymi po forach.
W skrócie: PAM to narzędzie, żeby odzyskać realny wpływ i mieć wspólny interes, a nie tylko obserwować z boku, co się dzieje. Nawet jeśli sytuacja PetrolInvestu jest trudna, to dopóki są akcjonariusze i potencjalne ruchy inwestorskie, lepiej być w grupie niż osobno.”
Ja mam kilka wątpliwości, jak by ktoś rozgonił te chmury to będę wdzięczny: 1-jak ZARZĄD SPOŁKI może działać w interesie tylko wąskiej grupy akcjonariuszy? 2-jak może zaistnieć pkt1 zwłaszcza w sytuacji gdy teraz podobno czuwa oko nadzorcy sądowego? Czy to nie przez takie naciąganie czy łamanie prawa lub lamanie zasad etyki jesteśmy od 18 lat tu gdzie jesteśmy i czy tak powinna wyglądać transprentność? 3- po co ta cała konspiracja skoro wiadomo, że druga strona-użyjemy zapożyczenia z języka PAM-złodzieje wszystko wiedzą, bo albo mają swoje dojścia, albo mają swoich ludzi w pam albo po prostu stroną jedną i drugą nadzoruje R.K czy inna dowolna osoba lub podmiot? 4-skoro już nie możecie/nie chcecie odpowiedzieć na pytanie kiedy i.ile(bo tylko to już ludzii po nastoletnim w....u interesuje) to może odpowiecie na pytanie czy w ogóle jest ustalona graniczna data i cena(forma) rozliczenia? Obietnicami miesięcznic ala J.K to jestem pewien nikogo do siebie nie przekonacie, to już było z embą i drugi raz nie przejdzie.
Dnia 2025-10-21 o godz. 12:30 ~Smerf napisał(a): > Albo coś kombinuje,
------------------ Już chyba wiem, po co te nawoływania do wstępowania do PAM. Małecki chce pokazać, że "potrzebna w kupie siła", bo przecież wciąż dla niego "BLG to wróg" a on w tej całej sprawie upadlości/prezesury w trakcie był czysty i wierny wobec swoich członków PAM i - co najważniejsze - dalej będzie :-). Te kombinacje które na jaw wyszły w czasie procedury upadłościowej to nie on, to BLG :-) Pęc można ze śmiechu :-)))
Dnia 2025-10-19 o godz. 19:56 ~zbirek napisał(a): > NIE POZAŁUJECIE
Jak widać ten post bardzo zabolał..blega ukrywającego się pod wieloma nikami smerf/Anton/tuz_to-szok to jedna i ta sama osoba który ukrywa sie pod zagranicznym IP poprzez program ! To tylko świadczy że gruncik mu się pa...lllliiii i wie że zostanie rozl. iczony i pójdzie niebawem w pasiaki na długie lataaaaa on i krok !Tak że przyłanczajcie się wszyscy do PAM bo odzyskacie kasę całą i to szybko........,,,
Jeśli ktoś (inwestor) zechce kupować akcje Oila od akcjonariuszy to w jego interesie będzie kupować jak najtaniej, a więc nie od PAM, bo PAM chce jak najdrożej, ale raczej od pozostałych, którzy indywidualnie będą ustalać cenę, aby sprzedać, a takich jest sporo.
Jak to wszystko czytam to tylko teraz jest mozliwosc zlozenia zbiorowego wniosku do sadu o wyludzenie kradziez majatku firmy przez fachowcow jakich mielismy musimy zlozyc sie na adwokata i to bylo by logiczne
Dnia 2025-10-21 o godz. 17:27 ~krola napisał(a): > Jak to wszystko czytam to tylko teraz jest mozliwosc zlozenia zbiorowego wniosku do sadu o wyludzenie kradziez majatku firmy
---------------- Jak to wszystko czytam to teraz jest mozliwosc zbiorowego pozwu do sądu wnioskowany przez niezrzeszonych w PAM akcjonariuszy o wyłudzenie kradzież przez RM ich majątku w postaci zaniżenia wartości ich akcji.
Dnia 2025-10-21 o godz. 18:01 ~Smerf napisał(a): > Dnia 2025-10-21 o godz. 17:27 ~krola napisał(a): > > Jak to wszystko czytam to tylko teraz jest mozliwosc zlozenia zbiorowego wniosku do sadu o wyludzenie kradziez majatku firmy > > ---------------- > Jak to wszystko czytam to teraz jest mozliwosc zbiorowego pozwu do sądu wnioskowany przez niezrzeszonych w PAM akcjonariuszy o wyłudzenie kradzież przez RM ich majątku w postaci zaniżenia wartości ich akcji.
Jeśli masz dowody że Małecki działa na niekorzyść akcjonariuszy, a kieruje się tylko celem osiągnięcia korzyści majątkowych dla siebie to napisz a my się dołączymy do pozwu .
Dzięki Gamoniu, To się od dawna kroi - i o ile wiem - jeszcze się nie stało. Zależy od samego Małeckiego, czy prezesura PAM przeważy nad prezesurą Petrolinvest i czy w ogóle projektu nie porzucili. I tak zresztą muszą ujawnić szczegóły umowy, wtedy będzie wiadomo. Uważam, że jeśli wszystko kontroluje BLG to nie będzie dzielenia na lepszych i gorszych wzorem podpalacza z żoliborza :-).
Dnia 2025-10-22 o godz. 11:34 ~Smerf napisał(a): > Dzięki Gamoniu, > To się od dawna kroi - i o ile wiem - jeszcze się nie stało. Zależy od samego Małeckiego, czy prezesura PAM przeważy nad prezesurą Petrolinvest i czy w ogóle projektu nie porzucili. I tak zresztą muszą ujawnić szczegóły umowy, wtedy będzie wiadomo. > Uważam, że jeśli wszystko kontroluje BLG to nie będzie dzielenia na lepszych i gorszych wzorem podpalacza z żoliborza :-).
///////// sugerujesz, że prywatne interesy zarządu blokują umowę z grupą inwestorów?