Akurat prezes wiele mówi a później okazuje się inaczej. Na allegro nie ma tego produktu. W ogóle bezsensu jest sprzedawać na allegro a pomijać oficjalny kanał sprzedaży
Napisz do allegro swoje wywody że sprzedaż u nich jest bez sensu, jak konta ma tam ponad 22 miliony użytkowników. Do tego o jakim pomijaniu oficjalnego kanału piszesz? Przecież produkty EXC są dostępne w większości marketów w Polsce.
A ja pisałem w odniesieniu do saturatorów. Jeszcze raz. Zdziwiłoby mnie gdyby saturatory wystawili na allegro a nie w oficjalnym sklepie na ich stronie. I nie byłoby żadnej informacji na FB. Bo na FB jak widzicie sami, jakieś filozoficzne pierdy.
Jasne że kupiłbym po 18 gr zobaczymy jak będzie. Tyle, że odwracasz kota ogonem rozmowa dotyczyła saturatorów, które miały być w pierwszej połowie października a zaraz miesiąc się skończy. Szczerze wątpię, że saturatory w ogóle będą
Chłopie, mój wpis dotyczył sprzedaży saturatorów przez allegro, a nie całej sprzedaży excellence jaką prowadzi na tej platformie. Czytaj ze zrozumieniem
A teraz Cię byczku zaskoczę i niestety będziesz musiał cofnąć to co mówiłeś, saturatory już są dostępne na stronie EXC
Tu masz link żebyś nie musiał szukać:
https://syropy.eu/kategoria/yasoda/saturatory/
No i bardzo dobrze, oznacza to że presja ma sens, a prezes czyta forum bankiera. Bo wstawił je po moich wpisach. Brawo za sprawczość, teraz tylko odpowiednia reklama i saturatory do biedronek
No ale dalej nie przeprosiłeś za te słowa które pisałeś, kilka postów wyżej piszesz, "Szczerze wątpię, że saturatory w ogóle będą", i o prezesie tez pisałeś, ale na pewno prezes przez twoje posty postanowił wprowadzić saturatory do oferty xd xd xd
Są inwestorzy którzy tutaj widzą potencjał i tyle . Po co kupować spółki przewartościowane ze wskaźnikami oznaczajacymi wielokrotne przewartościowanie i już bez większego potencjału jak można skupić się na niedoszacowanych które są dopiero w początkowej fazie wzrostu swojej wartości nieobciążonych kredytami mającymi potencjał dalszego rozwoju.
Ja też uważam ze to przyzwoita spółka chociaż są tu piszący którzy mocno ją oczerniają a nie raczą nawet przeczytac raportów okresowych które co by nie mówic czy pisac z miesiąca na miesiąc są coraz lepsze. Firma stała się dochodowa i będzie to miało swoje odzwierciedlenie na kursie czy to się komuś podoba czy nie.
Ale jak oczerniają takie są fakty, widzę dobre strony spółki ale znając jej historię mogę wspierać się pewnym pesymizmem. To że spółka ma teraz dobry czas to jedno ale czy zyskają na tym gracze to drugie
Nie ma już teraz co wracać do przeszłości . Spółka wyciągnęła wnioski , zmieniła podejście do biznesu, nie ogląda się na nikogo i nie ma praktycznie zadłużenia więc nie jest już od nikogo zależna. Zaczęła zarabiać i nie łasi się już na pomoc z zewnątrz która jak się okazuje nie zawsze jest bezinteresowna.
Robią swoje i budują wartość firmy realnymi dochodami i zyskami odzwierciedlanymi w raportach okresowych co widac po wskaźniku C/WK i C/Z który jest na bardzo niskim poziomie ( obecnie 4,7 ) porównując do innych spółek z rynku.
Nie odpowiada Ci spółka jest 400 innych , nic na siłę bo komfort psychiczny jest najważniejszy.