We wrześniu 2025E spodziewamy się przychodów na poziomie USD 348m (+31% r/r) Sprzedaż na Bliskim Wschodzie i Afryce szacujemy na USD 198.9m (+56% r/r), a w Europie Zachodniej na USD 98.5m (+38% r/r) Prognozujemy zysk netto na poziomie USD 11.7m (+21% r/r)
Zobaczymy jaką mają skuteczność w prognozach .......
Napisać sobie każdy może co chce :) nawet ja czy wy ! prognozowanie wyników jest takie same jak prognozowanie pogody ! w prawdziwym nazwijmy to świecie nikt by takich wypocin nie wstawiał bo prognozy robione przez spółkę nie będąca Asbis nie mają żadnej wartości ! to tylko litery i cyfry z tyłka ! ja mogę sobie prognozować że asbis upadnie za 7 lat ! i to ma dokladnie taką samą wartość co ta prognoza - czyli zerową! tak jak jakieś nagrody czy wyróżnienia ! mikesz wstawia wszystko co tylko się da ... bo myśli że ktoś to przeczyta i kupi akcje :) Asbis to trup w szafie co widać po notowaniach :) 20 zł to cena do inwestowania kasy na dłuższy termin ale 27 to wywalanie kasy w błoto ! na gpw są setki spółek z których można przebierać a Asbis to tylko średniak który za kilka lat może być notowany po 15 zł
nic się nie wymknęło bo na zamknieciu też akcje sprzedałem :) i będę to robił każdego dnia na wzrostach :) także nie martw się o mnie :) jak to powiedział Wokulski pieniądzem trzeba obracać a nie mieć go utopionego w akcjach ! pieniadz daje ci 100 % bezpieczeństwa a akcje to tylko bezwartosciowy papier na rachunku ! dopiero jaj je sprzedasz mają wartość w postaci gotówki. Aktywa niematerialne to bardzo wątpliwy kapitał o czym mogli się przekonać wszyscy co zostali z niczym !
Dnia 2025-10-18 o godz. 08:57 arkadiusztoja napisał(a): > We wrześniu 2025E spodziewamy się przychodów na poziomie USD 348m (+31% r/r) > Sprzedaż na Bliskim Wschodzie i Afryce szacujemy na USD 198.9m (+56% r/r), a w Europie Zachodniej na USD 98.5m (+38% r/r) > Prognozujemy zysk netto na poziomie USD 11.7m (+21% r/r) > > Zobaczymy jaką mają skuteczn ość w prognozach .... Z pewnością dużo większą niż twoja