Mówiłem miesiąc temu jak napisałem post zebranie płynności, ochłodzenie W1 i wszyscy skamleli. Teraz mamy wyczekiwanie do raportu. Zrobili szybkim knotem zebranie do 2,25. Powinni lekko zbić niżej.
Mini luka nie została pokryta, pokryją, ale muszą lekko podnieść by zejść niżej. Imo 1.96 może być szybkim knotem. Jeśli fundamnety się zgodzą kierunek i tak jest wiadomo jaki
Panowie nie idzie Was czytać :) Chwilę na tym forum i widać kto jest kto i kto co ma czy nie ma w portfelu, pamiętajcie, że co byście nie robili tutaj i ogólnie w życiu tych lepszych ludzi i mądrzejszych od Was jest więcej i to Oni są Ci wartościowi. Takich też pozdrawiam, Was nie.
Ale Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem ? Mam akcje, wiele lat tu jestem i nie chce mi się tłumaczyć komuś 50x to samo, jak już w wielu postach opisałem co zrobiłem i dlaczego. I mój scenariusz do 2.25 się zrealizował. Tyle i aż tyle. Czekam teraz na zebranie moich pozycji.
Nie wmawiam mi czegoś kim ja jestem, bo jestem inwestorem z aktywnie zarządzanym portfelem.