Dlaczego Zarząd nie robi nic aby zainteresować inwestorów instytucjonalnych spółką. W wielu biotechach roi się od instytucji OFE i TFi powyżej 5proc. Wystarczy popatrzeć na Bioceltix , który jest w bliźniaczo podobnej sytuacji do Medinice w zakresie komeracjalizacji tam są instytucje, tu bardzo słabo. Czas Zarządzie wziąć się do pracy, a nie tylko narzekać na wpisy inwestorów. Będą instytucje będzie rosło zaufanie do spółki.
Dnia 2025-10-14 o godz. 20:04 ~Johny napisał(a): > Dlaczego Zarząd nie robi nic aby zainteresować inwestorów instytucjonalnych spółką. W wielu biotechach roi się od instytucji OFE i TFi powyżej 5proc. Wystarczy popatrzeć na Bioceltix , który jest w bliźniaczo podobnej sytuacji do Medinice w zakresie komeracjalizacji tam są instytucje, tu bardzo słabo. Czas Zarządzie wziąć się do pracy, a nie tylko narzekać na wpisy inwestorów. Będą instytucje będzie rosło zaufanie do spółki.
Przecież będziesz miał za chwilę fundusz, największy w Europie:-) to jeszcze mało. Bredzisz o tym informowaniu i zachęcaniu jak tępy naganiacz co kupił wczoraj akcje i przebiera nogami żeby je sprzedać pojutrze. Masz dokładne informacje co się dzieje w spółce czego jeszcze chcesz? proft warning? już pisałeś te gupoty może już wystarczy.
Dnia 2025-10-14 o godz. 21:20 ~Jony napisał(a): > Różnica w nicku między jony a Johny jest taka że ja mam kontakt prezesem a Johny nie ma . cały czas ktoś nas myli że to ta sama osoba
Aaaa....to Tobie prezes prosto w twarz powiedział o swoim zaangażowaniu finansowym w razie potrzeby i braku emisji :) Mrugał przy tym czy też twarz kamienna była ?
Po pierwsze trzeba było być na walnym wtedy tobie mrugał oczkiem .druga sprawa jest taka że niestety w kasie pusto emisja jest niezbędna jednak prezes zrobił to w sposób fatalny
Prawda jest taka że fundusze i poważni inwestorzy już tu byli (nawet powyżej 5%), ale uciekli :) Oczywiście przez utratę zaufania do prezesa i słabe zarządzanie spółką. To nie jest spółka na długi termin tylko pod sprzedaż CC.
Podobno jak tu wszyscy piszą spółka ma szereg projektów. Oczywiście CoolCryo i PacePress najbliższej komercjalizacji, więc bardzo dziwi mnie, że nie widać żadnych działań (przynajmniej nic o tym nie wiadomo), aby zrobić dedykowane spotkanie dla instytucji, które umożliwiłoby odwrócenie wizerunku spółki, skoro ma być tak dobrze.