Potrzebują 50 mln zł , to z tacy się nie załatwi tutaj musi zainwestować kuria lub powazny inwestor , czy oni znajdą kogoś takiego i przekonają do projektu ?
Daj Boże im i nam - AMEN
Wiesz kiedy znajdą? Kiedy oddamy Tobie wszystkie akcje tylko że ty nie masz tyle kasy. To jest takie normalne że jak robisz projekt co musisz go położyć bo w przypadku takiej firmy i zabezpieczeń bankowych to nie zajdziesz finansowania - Twoja teoria z kościołem. Baaa to wręcz każdy pesymista takiego pokroju szybciej zrealizuje takie projekty. I wiesz że to każdy wie kto chce wyciągnąć tanio akcje i zaniżać żeby tylko mieć na podbitkę i uciekać bo będzie strata. Jak pies ogrodnika. :-) powodzenia. Niebawem kolejne info.
Przecież tu naprawdę chodzi o to żebyśmy zarobili na handlu akcjami kosztem tych co zamrożą gotówkę lub ją stracą. Ja na razie jestem zadowolony , miałem ze średnią 2,40 i sprzedałem po 10,30. Teraz zdecydowałem się zakupić po 6,00 i czekam na zarobek.
Ja czekam na 100 zł. i myślę że trwa skup. Wydaje się że prezes nie sprzedawał tak o komuś akcji po 5 zł, gdy potem szły wyżej. To ktoś wziął i może skupywać dalej. Może być nawet większa grupa więc nikt się ujawni z progiem powyżej 5%. Akcje w pewnym momencie ostro pójdą (pod wpływem informacji i małego ff jak skupią tyle ile trzeba).
Idealizujesz spółkę niestety . Co innego Twoje marzenia a co innego fakty . Spółka wkleja na swojego x artykuły z różnych stron żeby wzbudzić zainteresowanie. Ale zwykłego śmiertelnika jak spytasz o Iryde albo Mallard to nie ma pojęcia co to . Może warto dać espi ze zrealizowało się dostawę cukru w 1/3 no wlasnie - o ile sie zrealizowało . Na razie to chęci i marzenia poparte jedynie umową z początki września . Ale bez dużego inwestora sami nie zdobędą 12m e