Dnia 2025-10-14 o godz. 13:20 ~Realnyziom napisał(a): > Ja zawsze dokupuje sobie na koniec sesji bo nie wiadomo kiedy może być info. Nie chcę później gonić kursu
Infa bedą spływały PO TYM jak załatwią temat przegłosowania emisji i sprzedazy akcji fundowi..
pzrecież to wynika z roznych harmonogramów , jakie spółka przedstawia --wysłanie gotowego ostateczgnego wniosku do FDA , Ewentualna umowa z chinczykami na 6-8 M $ , ostatni pacjent do badań klinicznych CC w procesie certyfikacji EMA , o PP cos wspominali ze kto bedzie pierwszy czy CC czy PP w certyfikacji , wiec i tu moga byc infa z EMA. Pewnie bedą sie pojawiały też jakieś infa o MiniMax i o ArtiClamp itp itd.
Bla bla bla a kurs spada, więc może wrzucaj więcej postów z tym pustosłowiem?
A moze czegos nowego sie dzisiaj nauczyles?
Ostatnio odkryles profil medinice na youtube, potem słówko klucz gamechanger.
Tego że za bardzo koncentrujecie sie na prezesie i Obecnym kursie.
Akurat jesli chodzi o CC to to jest dziecko prof. Suwalskiego , on tez jest ujawnionym akcjonariuszem Medinice , on prezentuje CC na sympozjach , On zwoim autorytetem lobbuje na rzecz CC i zapewne porwadzi roznego rodzjau rozmowy zakulisowe na ten temat ze znajomkami z duzych firm kardiologicznych .
Wiele terminów z roznych inf ze spółki ma tutaj zbieżne punkty np Końcówki tego roku poczatek przyszłego ---czas rozstrzygnieć sie zbliza .
Ja powiem tylko tyle zobaczymy za pół roku gdzie bedzie kurs ICE kto lepiej wyczuł temat , czy faktycznie tutaj jest Sciema , czy jednak te długoletnie inwestowanie w projekty moga miec pozytywne finały komercjalizacyjne w kilku z nich CC i PP.