Chyba nie rozumiesz, ta firma nie istnieje po to zeby dowiesc jakies tam badania.W kazdym razie nie jest ich to pierwszoplanowy cel.Wyniki sa dla nich malo istotne. Sami pewnie zakladaja 1%- 0.1 % szansy na rejestrację leku, partnering, itd. To co sie liczy to dotacje, granty, emisje, wehikul do handlu ze slupami - wszystko to co pozwala, pomnazac kase, wygodnie trwac, czy tworzyc miejsce zatrudnienia dla CEO i zarzadu.
Podejmowanie decyzji zakupowych akcji spółki, która ponoć wyceniania jest na 640mln ( śmiech) , na podstawie wpisu z FB. Nie ma espi nie ma informacji.
Gdyby fundusze uciekały to:
Nie po 10k akcji pkc na wejsci zeby zaniżać kurs przypominam ze Allianz i NN mają łącznie 3 500 000 akcji
Po drugie byłoby już komunikat o zmianę posiadania.
Maras jak już celowo wprowadzasz w błąd to rób to inteligentniej. Jeśli potrafisz
Takich ludzi ignoruj i wyciągaj wnioski z niektórych wpisów . Są ludzie którzy zawsze napiszą ...a nie mówiłem ! dzisiaj sesji można nie liczyć bo otoczenie jest kiepskie i papier zachowuje się jak większość . Ale mędrcy powiedzą że mówili . Obroty są żadne i tylko martwi brak zainteresowania ale to jest związane z małą ilością publikacji . Może coś się ruszy . Ale firmy zbytnio nie dbają o wycenę -jak już gdzieś pisałem ..mój znajomy <były prezes > powiedział mi że po uzyskaniu środków z emisji na rozwój firmy w zasadzie nie interesował się kursem akcji . Niby zdrowe ale można by było trochę podpicować , dla nas to pieniądze a oni mają wypłaty i działalność bieżącą ,
Papier zachowuje się jak zawsze (zobacz wykres za ostatnie 5 m-cy) i nie ma co tej słabości zwalać na otoczenie. Warto o tym pisać i odkłamywać teksty o 29, czy 30, czy nawet 34 zł.
No dobrze i co z tego ? mam płakać ? Po co codziennie piszesz że spadnie ? Ja uśredniam i czekam ! co mi da to że ty mi napiszesz że spadnie ? Pomyśl ? Każdy robi co chce . Jak chcę przewalić pieniądze to moja sprawa , czy ja kogoś namawiam ? O co chodzi ? Ty mnie ostrzegasz ? Dbasz o moje pieniądze ? Byłeś w tej grupie zwolnionych z pracy ludzi i teraz chcesz pośrednio dołożyć spółce ? Kurs akcji nie ma wpływu na działalność . Musisz im wybić okna - wtedy odczują .
Ty kupujesz, Twoja sprawa. Z jednej strony na forum udzielają się Ci, którzy marzą o 29, czy 34 zł, a z drugiej Ci co marzą o 8-10. Jedni i drudzy są tak samo aktywni.
AAAAAAA to jasność . Ty jesteś naganiaczem a nie posiadaczem akcji . Marzysz o kupnie ale zaklinasz peron . Nigdy nie rozumiałem gości wchodzących na forum i obrzydzających papier i w ich przekonaniu ktoś podejmuje decyzje o zainwestowaniu swoich pieniędzy na podstawie wpisu - to bankrut albo będzie groszówką do końca roku .
Proszę Cię, to jest niesmaczne. Twoje wypociny tutaj na forum przedstawiasz jako coś cennego i wskazujesz, że Twoje rady są wartościowe. No są jakieś granice... To, że się nie wstydzisz i to zamieszczasz to już jest poniżej pasa.
Moje wypociny to nic cennego. One po prostu są trafne (zweryfikuj to co pisze od lipca oraz kurs). Spółka nie jest skomplikowana i nawet inwestor z tak niewielkim doświadczeniem jak moje z łatwością będzie wiedział kiedy i czy należy w nią wejść.
Piszesz od lipca o akcjach po 20. Sam oceń trafność po 100 dniach. Jest taki jeden polityk który też składał 100 konkretów na 100 dni. Może jakaś rodzina ?