Jakub Inwestor sprzedał OML i w swoim ostatnim filmie porownuje playtesty StarRapture (od crj) ktore ma premiera początkiem roku, wiec gra jest praktycznie na ukończeniu do playtestow Valor Mortis.
Dawno nie słyszałem większej bzdury. Jak można porównywać playtesty "dema" alpha gry która ma jeszcze najpewniej roku do wydania, z gra która juz tuż ma premierę. 3k ludzi w peak sprawdzający godzinne demo rozgrywki która juz byla pokazywana wiele razy wcześniej to jest mega dobry wynik. Mogę sie założyć ze przed samym wydaniem gry playtesty też będą i wtedy peak bedzie kilkukrotnie wiekszy
Nie od dziś wiadomo,że Jakub inwestor pisał tu jako xyz . Stopien buty , arogancji i zarazem kompletnej ignorancji był porażający. Nie inaczej jest i teraz. Prosty chłopina bez pojęcia o branży.
Nie znam człowieka ale szkoda że KNF nie zabiera się ogólnie za tych wszystkich youtuberów giełdowych i ich nie prześwietla pod kątem manipulacji lub próbą manipulacji kursem.
Narzekającym radzę wspieranie kanału Jakuba Inwestora - za jedyne 19,99zł macie pierwszeństwo do materiałów YouTube. Niektórzy wiedzieli już wczoraj że Jakub sprzedał OneMore
nawet przesłuchałem ten fragment na youtubie - chłop totalnie nie wie o czym mówi.
ale UWAGA najzabawniejsze.
chłop osiągnął ZAWROTNE 1200zł ZYSKU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
o kurde. to nawet ja z moim małym pakietem mam już kilkadziesiąt tysiecy na plusie a sprzedawać przed premierą nie zamierzam.
alez bul tylnej czesci ciala hahahahaha co nie mogl ocenic ze playtesty starrupture poszly lepiej niz valor mortis ? Przeciez to fakty peak starrupture chyba 6700 valor mortis 2900 starrupture duzo wiecej chyba z 3 razy wiecej followersow zyskalo tez w wyniku playtestow przeciez to jest do weryfikacji na w danych wszystko. A tutaj placz ubranych i nic wiecej i szukanie winnego xD xD xD. zreszta niejaki Leszek z twittera czy tam x-a tez tak ocenil. i ja tez tak oceniam wystarczy popatrzec na liczby. co to jest +2k followersow przez tydzien playtestow... jaja se robicie ?
skoro zle ocenil i niby przez niego sa sztuczne spadki.... to ladujta po brzegi okazja przeca xD xD xD nie rozumiem tego placzu...w mysl waszej logiki macie okazje....
Jakub, to ty? :D Albo to ty, albo masz poważny problem z myśleniem, skoro nie rozumiesz w czym tkwi problem z porównaniem tych dwóch playtestów i wyciąganie spaczonych wniosków na tej podstawie.
Nie bierzesz pod uwagę czasu, jaki obie gry są dostępne w mediach i na Steam. Nie bierzesz pod uwagę rodzaju gry (czasu rozgrywki) oraz etapu produkcji gry i czasu do premiery. Biorąc powyższe, VM bije na głowę podaną wyżej grę. Koleś ma swoją trzódkę i na nich zbija interes.
Mam akcje obu tych spółek i potwierdzam, jego porównywanie obu spółek na obecnym etapie nie świadczy dobrze o jego poziomie analiz. Te gry są na innym etapie produkcji itd. To tak, jakby mówić, że będzie remis w meczu dwóch drużyn: gdzie jedna już trenuje od 3 miesięcy i jest w cyklu meczowym, a druga od 3 miesięcy ma wakacje
Poczytałem teraz komentarze na youtube. To na pewno ty, jakub :D Widać po stylu pisania. Jak się zdenerwujesz, to tak bełkoczesz, piszesz ciągiem bez żadnych przecinków.
Kurde, tak cię boli, że się ktoś z tobą nie zgadza? Przecież po twoich wypowiedziach na youtube widać, że tytanem intelektu nie jesteś, więc nie wiem skąd to zafałszowane przekonanie o swojej wielkości i nieomylności. Zluzuj majty i tyle. Twoje porównywanie Valor Mortis do Starrupture jest totalnie bez sensu.
Ocena playtestów Valor Mortis jako "słabe", podczas gdy oceny są na poziomie 85%, peak na poziomie 3 tys. (wyższy do pełnej wersji Ghosta2) jest aberracją intelektualną. I tyle. Ale masz prawo do własnej oceny, tylko nie traktuj jej jako jakiegoś dogmatu, bo to jest żałosne.
Na polskim FinTweet masz pełno wartościowych kont inwestorow co małym nakładem, za darmo pokazują swoje portfele o wykręcają bardzo dobre jak nie lepsze wyniki i nie muszą pisać bzdet na bankierze xD
Nie powiedział ze bedzie przesunieta tylko ze wątpi w ta date dlatego tez sprzedaje i przez playtesty. Widzę ze problemy z rozumowaniem macie ludzie nie wróżę sukcesów w inwestowaniu. Jak wy nawet czytać czy słuchać ze zrozumieniem nie umiecie
Heh w jaką datę? 2026 to wg Ciebie data? Bo jak już mamy się tak czepiać słówek to data premiery w ogóle nie została podana, więc na tym poziomie spekulowanie o jakiejś obsuwie jest po prostu wprowadzaniem w błąd. Więc ja się pytam skąd w ogóle takie wnioski? Playtesty w pre alfie to znak, że małe studio chce zgromadzić wstępny feedback do swojej gry, jak ktoś spodziewa się po czymś takim wzrostów, po czym z zawodem stwierdza, że sprzedaje i dodaje na tej podstawie, że gra nie wyjdzie w 2026 to coś tutaj poszło ewidentnie nie tak.
Róbcie swoje za swoje pieniądze. Jak jakiś Jakub ma trzodę to chwała mu za to że ma wyznawców. Wierzycie w projekt i w wyższą wycenę? Pierdziu z Jakub3m