• I gdzie to -10%? Czyżby Aruś znowu się pomylił? Autor: ~hmm [31.0.59.*]
    No Aruś co jest? Dlaczego n-ty raz się mylisz? Taki znawca i takie babole wypuszcza? A może trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i usunąć się w końcu z giełdy z braku jakichkolwiek merytorycznych przesłanek do działalności na tym polu? Oszczędź sobie wstydu wreszcie, miej honor
  • Re: I gdzie to -10%? Czyżby Aruś znowu się pomylił? Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    Liczyłem na panikę i silną korektę a tu tylko kot zapłakał.
    Moim zdaniem obecnie wszystko jest możliwe - i duża zwałka i podciągniecie pod ath na indeksach. A jak jest taka sytuacja to trzeba grać bardzo ostrożnie, chyba że masz pewność że kurs pójdzie w twoją stronę.
    Ja tylko coś tam skubłem i czekam na dalsze spadki bo 27,30 to żadna okazja na zakup.
    Wystarczy jeden wywał i 27,22 zobzczymy w kilka chwil bo tam batonik jakiś stoi na przeszło 4K
    Przez te parę godzin wszystko może się zdarzyć ! i spadek na 26.9X i podejście na 27.80 acz ja obstawiam okolice 26,8X-27,24
  • Re: I gdzie to -10%? Czyżby Aruś znowu się pomylił? Autor: ~cienkibolek [172.226.64.*]
    czas na zakupy ….ale każdy robi jak chce
  • Re: I gdzie to -10%? Czyżby Aruś znowu się pomylił? Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    27,24 zakupiłem i czekam na dalsze spadki - minimalny poziom spadku zaliczony, tak jak napisałem wcześniej.
  • Re: I gdzie to -10%? Czyżby Aruś znowu się pomylił? Autor: ~Realista [81.15.172.*]
    Jak czekasz na spadki to po kiego kupujesz....przejmujesz pałeczkę lidera farmazonów-))
  • Re: Realista Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    Kupuję bo nie wiem do ilu spadnie i się zabezpieczam przed zmianą koniunktury.
    Dziś sobie już kupiłem pewną ilość i czekam na dalszy bieg wydarzeń :)
    Jak bedzie spadało to mam ustawione zlecenia i będę zbierał do samego dołu i odwrotnie - na wzrostach będę wywalał to co dziś kupiłem i akcje ze zleceń które ju zod jakiegośczasu wiszą i czekają. Jak coś się zmieni na rynku i będę to widział to zmienie taktykę i albo poczekam na większe spadki ale na obecną chwilę ich nie widać i dlatego podbieram teraz na dołkach, albo przy sile rynku też poprzestawiam S na wieksze poziomy, acz też nie ma sygnałów do jakiś większych wzrostów. Zasadniczo staram się być aktywnym graczem na Asbisie bo spółka to bardzo lubi i trzeba to wykorzystać jak tylko się da. Tu nie ma pewniaków a my tylko możemy się dołączyć do trendu i właśnie to staram się robić - kupić taniej i sprzedać drożej albo odwrotnie :) ważne żeby kasa się zgadzała ;)

• Re: I gdzie to -10%? Czyżby Aruś znowu się pomylił? Autor: ~FromTheHell [178.235.39.*]
    Haha co za grzbiet
  • Insider 2 miał taki IP Autor: ~PanAndrzej [37.225.16.*]
    Re: Za 3 dni prawo do dywidendyinsider2 odpowiada ~Noreh2022-11-10 08:59IP 31.0.41.*
    Na Cyprze nie pobiera się podatku
  • Re: I gdzie to -10%? Czyżby Aruś znowu się pomylił? Autor: ~obserwator [85.128.12.*]
    Dam_ia_nku ruska onucą mówisz coś o honorze?

Autor: insider2[31.0.59.*] 2022-02-08 23:31
    Opublikowano przy kursie:  17,50 zł , zmiana od tamtej pory: 57,26%
    Re: Rosyjscy inwestorzy tłumnie ruszyli na giełdę, rubel odrabia straty
    ###
    Reakcja rynku w Rosji najlepiej oddaje rzeczywiste nastroje - zobacz Pawle ile stracili na "ukraińskim zamieszaniu" najwięksi rosyjscy oligarchowie - https://www.themoscowtimes.com/2022/01/26/russian-billionaires-lost-28bln-in-market-sell-off-a76163

Tylko Leonid Mikhelson i Giennadij Timczenko - uważany za najbliższego przyjaciela Putina stracili po kilka mld $ . I komu ma się to wszystko opłacać ?

###

Dnia 2025-10-13 o godz. 09:03 ~hmm napisał(a):
    > No Aruś co jest? Dlaczego n-ty raz się mylisz? Taki znawca i takie babole wypuszcza? A może trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i usunąć się w końcu z giełdy z braku jakichkolwiek merytorycznych przesłanek do działalności na tym polu? Oszczędź sobie wstydu wreszcie, miej honor

• Re: obserwator Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    do lekarza !
  • Re: obserwator Autor: ~obserwator [85.128.12.*]
    wybiersz się do lekarz z nogą, bo z głową za późno
[x]
ASBIS 0,00% 27,10 2025-10-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.