• Czekając na 26 zł Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    Zobaczymy o ile spadnie do zamknięcia sesji ? W każdym razie chyba warto poczekaća nie kupowaćna otwarciu.
    Krachu chwilowo nie będzie chyba :) acz wszystko jest możliwe - kto poczeka ten nie przepłaci

• Re: Czekając na 26 zł Autor: ~Mikesz [157.25.201.*]
    to juz nie 20 ?
    jestes załosny
  • Re: Czekając na 26 zł Autor: ~zen_on [87.99.114.*]
    Żywienie się innymi, toż to czysta definicja człowieka jako giełdowego wampira energetycznego.
  • Re: zen_on Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    Trafiłeś w sedno ! mnie to bardzo napędza i zarabiam na tym realną kasę - i o to w tym chodzi. Analizuje sam ale to ciężka i wyczerpujaca praca i potrzebna jest motywacja a taką mam poprzez pisanie wpisów i czystanie tych marzeń o 30, 40 czy 100 zł - dla mnie kurs może poruszać się w przedziale 27-28 przez cały rok i będę na tym zarabiał. Klikanie jest zdrowe na palce bo można nimi wiele rzeczy zrobić ;) na przykład liczyć pieniądze, pić tanie wino albo grać w brydża. No i to trening dla umysłu - zwiększa aktywność umysłową a co za tym idzie lepiej się gra na rynkach. Widzi się daleko do przodu i uwzględnia każdy scenariusz jaki może się przytrafić. No i najlepsze w tym jest to że pod takim wpisem zaraz zlatuje się ta ''gorsza'' część inwestorów. Ciebie traktuję bardzo poważnie bo masz sporą wiedzę i nie marzysz o 100 zł :) Masz racjonalne podejście do inwestowania a to jest bardzo duża zaleta !
  • Re: Mikesz Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    Nie ma obecnie silnej korekty to nie bedzie 20 zł i każdy to wie bardzo dobrze tylko nie ty :) ! nic nie myślisz i nigdy tego nie robiłeś co widać po twoich wpisach :) to czy będzie 17-20 czy 25 zł nie zależy ode mnie tylko od tego co bedzie na rynkach. Ale widzę że indeksy teraz oddają także wszystkie warianty są w grze ! acz mają rózną procentową szansę zaistnienia.
  • Re: Mikesz Autor: ~Mikesz [157.25.201.*]
    Ale ty zawsze widzisz solidne spadki i korektę
    Później pisze ze tak nie jest w znowu to samo
    Dlatego jesteś żałosny
    Olbrzymia większość robi codziennie ruchy na giełdzie ale nie pieje o tym na forum
    Dlatego jesteś żałosny
  • Re: Mikesz Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    nie wiem czy masz świadomość ale piszesz sam do siebie :) od mikesz do mikesz :)
  • Re: Mikesz Autor: ~Mikesz [157.25.201.*]
    Chyba tylko w twojej głowie
    Masz paranoje
  • Re: Czekając na 26 zł Autor: ~Maciek [83.6.192.*]
    zawsze mnie dziwią takie charaktery. Piszą ci ludzie wprost że twoje wpisy są żenujące, a ty dalej.

Że ci się chłopie nie znudzi... Jesteś tu poś mie wis kiem
[x]
ASBIS 0,76% 29,22 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.